Ρένια Λουϊζίδου – Θάνος Κωνσταντάκης: Τα 20 χρόνια γάμου, ο γιος τους, τα λόγια αγάπης και η σπάνια δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Ρένια Λουϊζίδου – Θάνος Κωνσταντάκης: Τα 20 χρόνια αγάπης του ζευγαριού

Εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια είναι παντρεμένη και ερωτευμένη με τον σύζυγό της η Ρένια Λουιζίδου, με τον Θάνο Κωσταντάκη. Το ζευγάρι έχει μάλιστα αποκτήσει έναν υπέροχο γιο.

«Στον Θάνο αγαπώ τη χαλαρότητα του, την απόλυτη αίσθηση εμπιστοσύνης και αφοσίωσης που έχει σε εμένα, που φτάνει στο σημείο να με υποστηρίζει ακόμη και όταν παραλογίζομαι και το ότι με αγαπάει γι αυτό που είμαι.

Εκεί που διαφέρουμε είναι σίγουρα στο θέμα της οργάνωσης και της τάξης. Όταν, για παράδειγμα, έχουμε δώσει ραντεβού στις 9.00, ο Θάνος μπορεί στις 9 παρά 20 να με ρωτήσει: “Πού είπαμε ότι πρέπει να πάμε;” και να θυμηθεί εκείνη την ώρα να μπει στο μπάνιο.

Από την άλλη, είναι τόσο τακτικός που δεν το περιμένει κανείς. Έχουμε ξεχωριστές ντουλάπες γιατί η δική του μοιάζει με βιτρίνα καταστήματος ενώ εμένα είναι το… Μοναστηράκι!», είχε δηλώσει παλιότερα η ηθοποιός, αναφερόμενη τον σύζυγό της.

Ρένια Λουϊζίδου: Η σπάνια κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της

Το ζευγάρι, το οποίο κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα Μέσα, πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση. Οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Γκλόρια

Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι, μετά το τέλος του έργου, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη