Ρένος Χαραλαμπίδης: «Είμαι ο περήφανος γιος μιας καθαρίστριας κι ενός κηπουρού»

Ρένος Χαραλαμπίδης: Η εξομολόγηση του για τους αγαπημένους του γονείς

O γνωστός ηθοποιός έχει καταφέρει να κάνει μεγάλη καριέρα στην υποκριτική και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, μέσα από ρόλους του στην ελληνική τηλεόραση. Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει χωρίς την αγάπη των δυο του γονιών, για τους οποίους μίλησε με το πιο γλυκά λόγια.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». Ο αγαπημένος ηθοποιός με τη φιλοσοφία που τον κατέχει μίλησε για το γιατί δεν έχει παντρευτεί, για το θαύμα που συνέβη με τη γέννηση του, αλλά και για την οικογένεια του.

«Με τρόμαζε ο έρωτας. Και λατρεύτηκα και μισήθηκα από γυναίκες», δηλώνει ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης

«Δεν παντρεύτηκα γιατί είμαι πολύ υπεύθυνος, θα βάλω την υπογραφή μου όταν είμαι πολύ σίγουρος για μένα και τη γυναίκα μου. Με τρόμαζε ο έρωτας. Και λατρεύτηκα και μισήθηκα από γυναίκες. Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρας. Αν έκανα παιδί θα ήθελα να γίνω ένας υπεύθυνος πατέρας, όχι ένας δωρητής σπέρματος» είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης και αποκάλυψε πως ήρθε στον κόσμο από το τάμα που ζήτησε η μητέρα του στην ηλικία των 32 ετών από την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, «Η απάντηση μου σε κάποιους που με είπαν πλούσιο αστό όταν ασχολήθηκα με την πολιτική το 2012 είναι ότι είμαι ο περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα