Ρετούς τέλος: 3 Διάσημες Ελληνίδες που έδειξαν το σώμα του όπως πραγματικά είναι

Διάσημες Ελληνίδες που έδειξαν στο σώμα τους όπως πραγματικά είναι

Διάσημες Ελληνίδες: Ποζάρουν χωρίς ρετούς και φίλτρα

Διάσημες Ελληνίδες: Αγαπημένη τάση των Influencers και των Instagrammers τα τελευταία χρόνια, είναι να παραποιούν το κορμί και το πρόσωπο τους, κρύβοντας τις ατέλειες τους. Το φαινόμενο, φέρνει σε δύσκολη θέση παγκοσμίως γυναίκες, προκαλώντας ακραία συναισθήματα και ωθώντας τες στους πλαστικούς και στους γιατρούς. Το κοινωνικό άγχος που μας δημιουργείται, το στρες, τα κόμπλεξ και η ανασφάλεια, ωθεί πολλές γυναίκες και όχι μόνο, στη δυστυχία.

Πιο επίκαιρο από ποτέ, είναι το φαινόμενο, μιας και πλέον θα κληθούμε να φορέσουμε τα μαγιό μας. Κάποιες από εμάς θα έρθουμε αντιμέτωπες με την επίπλαστη τελειότητα που έχουμε «ταϊστεί» όλο το προηγούμενο διάστημα από το instagram.

Σε μια τάση αντίστασης των προτύπων, τρεις Διάσημες Ελληνίδες celebrities πόζαραν στον φακό και απαθανάτισαν το κορμί τους όπως πραγματικά είναι και μοιράστηκαν τις λήψεις χωρίς πρώτα να έχει ακολουθήσει η «απαραίτητη» επεξεργασία με ρετούς και φίλτρα.

Δείτε τα κορμιά τριών διάσημων Ελληνίδων

Μαρία Σολωμού

Πριν από λίγες εβδομάδες η Μαρία Σολωμού ανέβασε στο instagram μια συλλογή φωτογραφιών που απαθανατίζει το κορμί της όπως ακριβώς είναι. Η ηθοποιός, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω ραγάδες απ τα 13 μου. Κυτταρίτιδα απ τα 18 και έσχατως απέκτησα και επιδερμική χαλάρωση. Και ας κάνω 5 φορές την βδομάδα γυμναστική. Ας κάνω διατροφές και αποτοξινώσεις και ας έχω δοκιμάσει από λεμφικά μασάζ μέχρι scrubs, dry brush και κρέμες. Αλλά δεν πειράζει».

Διάσημες Ελληνίδες: Έδειξαν στο σώμα τους όπως πραγματικά είναι

Μαρία Κορινθίου

Η πανέμορφη και ζουμερή ηθοποιός εδώ και χρόνια έχει αποδείξει πως απέχει από τέτοιου είδους καταστάσεις που μπορούν να βλάψουν τα νέα κορίτσια. Η υπέροχη Μαρία Κορινθίου δείχνει το πραγματικό της σώμα, χωρίς επεξεργασία και αντικειμενικά είναι μια Θεά.

Διάσημες Ελληνίδες: Έδειξαν στο σώμα τους όπως πραγματικά είναι

Μαίρη Συνατσάκη

Πέρσι το καλοκαίρι η Μαίρη Συνατσάκη προέβη σε μια κίνηση που μας χαροποίησε πολύ. Έδειξε το σώμα της σε δύο εκδοχές. Μία σε καλή στάση, «ινσταγκραμική», και μία σε στάση που κάθεται κάθε φυσιολογικός άνθρωπος. Στην δεξιά φωτογραφία απεικονίζεται η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση που έχει κάθε γυναίκα, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.

Διάσημες Ελληνίδες: Έδειξαν στο σώμα τους όπως πραγματικά είναι

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo