Ρόδος: 92χρονος κάνει θεαματική βουτιά από βατήρα και γίνεται viral

by Τόνια Τζαφέρη
Ρόδος: 92χρονος κάνει θεαματική βουτιά από βατήρα και γίνεται viral

92χρονος: H απόδειξη πως αν δεν σταματήσεις να ζεις, δεν γερνάς ποτέ

Δεν βλέπεις συχνά έναν άντρα ηλικίας 92 ετών να ανεβαίνει σε ένα ψηλό βατήρα και από εκεί να κάνει ξέγνοιαστος μια θεαματική βουτιά! Τις εντυπώσεις έχει κλέψει ο 92χρονος παππούς από τη Ρόδο με τη βουτιά του από βατήρα 6 μέτρων και όλοι θαυμάζουν την ανθηρότητά του.

Ρόδος: 92χρονος κάνει θεαματική βουτιά από βατήρα και γίνεται viral

Πάνω από 1,2 likes έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ο ατρόμητος υπερήλικας, ο οποίος αφού κολύμπησε μέχρι το Τραμπολίνο της Ρόδου, έκανε μια εντυπωσιακή βουτιά – από ύψος 6 μέτρων αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Η βουτιά του 92χρονου καταγράφηκε σε βίντεο από λουόμενη, η οποία ανάρτησε το βίντεο στο Instagram!

«Την τελευταία μας μέρα στην Ελλάδα, αυτός ο κύριος (πιθανόν στα 80 του) κολύμπησε και σιγά – σιγά ανέβηκε στον ψηλό βατήρα. Με κομμένη την ανάσα όλη η παραλία τον παρακολουθούσε καθώς έριχνε μια ματιά στο καταγάλανο πέλαγος πριν βουτήξει. Για να σας δώσουμε το πλαίσιο, πρόκειται για μία κατασκευή από τσιμέντο περίπου 6 μέτρων στη μέση της θάλασσας. Κολύμπησε 5 λεπτά κόντρα στο κύμα. Ανέβηκε τα 30 απότομα σκαλιά μέχρι την κορυφή και βούτηξε δίνοντας μας το τέλειο 10άρι.Επέστρεψε στην ακτή έπειτα από ακόμη ένα 5λεπτο κολύμπι.

Μια όμορφη αγνή στιγμή που απαθανάτισε ο @mrjesserose που άγγιξε την ψυχή μου και με έκανε να αναρωτηθώ για αυτόν τον κύριο και το μάντρα της ζωής του.

Ζήσε την περιπέτεια! Ο νεότερος εαυτός σου είναι πάντα μέσα σου. Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, παρά ο εαυτός σου. Το να φοβάσαι το αναπόφευκτο είναι μάταιο. Ζήσε, λοιπόν, τη ζωή», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Στη συνέχεια μάλιστα η γυναίκα έκανε και τη σχετική έρευνά της και κατάφερε να εντοπίσει τον 92χρονο δεινό κολυμβητή, που δεν επιθυμεί περισσότερη δημοσιότητα αλλά χαίρεται για το χαμόγελο που έφερε σε όσους είδαν τη βουτιά του.