Ρουκ Ζουκ: Εξώδικο στον ΑΝΤ1 για τη «Βουλγαρία» από τον ΠΑΟΚ

by Τόνια Τζαφέρη

Τι ειπώθηκε στο τηλεπαιχνίδι και προκάλεσε την αντίδραση των Θεσσαλονικέων

Στο γνωστό τηλεπαιχνίδι, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βρουν τη λέξη «Βουλγαρία». Για να τα καταφέρουν, λοιπόν, είπαν και πράγματα που δεν έπρεπε, όπως «ΠΑΟΚ» και «Θεσσαλονίκη». Λέξης που… βοήθησαν τον συμπαίκτη αυτού που έκανε την ερώτηση, να απαντήσει όντως «Βουλγαρία».

Ρουκ Ζουκ: Εξώδικο στον ΑΝΤ1 για τη «Βουλγαρία» από τον ΠΑΟΚ

Η αλήθεια είναι πως στο γνωστό τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια την Ζέτα Μακρυπούλια, έχουν ακουστεί κατά καιρούς… τα πάντα από τους διαγωνιζόμενους. Τώρα, όμως, τα όσα ειπώθηκαν καθώς οι παίκτες προσπαθούσαν να βρουν τη λέξη «Βουλγαρία» φέρνουν στο στόχαστρο τόσο το τηλεπαιχνίδι όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού ο ΠΑΟΚ προχώρησε εξώδικο και ζητάει απολογία εντός 48 ωρών «για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Το στιγμιότυπο από το Ρουκ Ζουκ και όσα ειπώθηκαν

Το γεγονός, όμως, ότι αυτό προβλήθηκε, δηλαδή ότι δεν έγινε μοντάζ, αφού η εκπομπή δεν ήταν ζωντανή αλλά σε μαγνητοσκόπηση, προκάλεσε πολλά νεύρα στους ανθρώπους του δικεφάλου του βορρά, όπως και σε οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Οι ατάκες, πάντως, στο Ρουκ Ζουκ των παιχτών για να περιγράψουν τις λέξεις έχουν αρκετά συχνά και πολλά… ευτράπελα που αφήνουν άφωνη τη Ζέτα Μακρυπούλια όπως συνέβη και με το ταχίνι.

Εξώδικο και απολογία εντός 48 ωρών

Έτσι, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισαν να απαντήσουν με εξώδικο προς τον ΑΝΤ1, ζητώντας μέσα στο επόμενο 48ωρο «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του», όπως λένε στις τάξεις των ασπρόμαυρων, προσθέτοντας πως «δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo