Ρούλα Κορομηλά: «Γιατί κρατάτε παιδιά σε ιδρύματα και δεν τα δίνετε σε ανθρώπους που περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές;»

Ρούλα Κορομηλά: Το ξέσπασμα της για τα ιδρύματα

Σε δύο αναρτήσεις που προκάλεσαν αίσθηση προχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, η οποία αναφέρθηκε στα ιδρύματα και τις υιοθεσίες παιδιών από τις σωστές οικογένειες.

Σε δημόσιο «ξέσπασμα» προχώρησε η Ρούλα Κορομηλά, με αφορμή τη θλιβερή είδηση για την κακοποίηση παιδιών σε ίδρυμα ανηλίκων. Η παρουσιάστρια για άλλη μια φορά έθεσε το θέμα της υιοθεσίας αλλά και την γραφειοκρατία πίσω από μια υιοθεσία η οποία γίνεται σε βάθος χρόνου.

Αναλυτικά όσα έγραψε η Ρούλα Κορομηλά

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Κορομηλά έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter: «Γυναίκες που «φρόντιζαν» ανήλικα παιδιά σε ορφανοτροφείο Αθηνών έβαζαν 7χρονα να συνευρίσκονται ερωτικά με μεγαλύτερους. Πόση φρίκη ν αντέξουμε πια. Είπαμε αυστηρότατος έλεγχος κ στενή παρακολούθηση σε όλους κ όλα σε ο,τι αφορά παιδιά σε ιδρύματα.

Αυτές οι «γυναίκες» τέρατα… Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κρατάτε παιδιά στα ιδρύματα και δεν τα δίνετε να τα υιοθετήσουν άνθρωποι που τα περιμένουν με ανοιχτές αγκαλιές γεμάτες αγάπη κ στοργή. Γραφειοκρατία; Κάτι άλλο; Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον