Ρούλα Κορομηλά: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της παρουσιάστρια με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία της με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η Ρούλα Κορομηλά, τα τελευταία χρόνια, κάνει πολύ επιλεκτικές τηλεοπτικές εμφανίσεις και ο μοναδικός τρόπος να έχει κανείς νέα της είναι από τα social media. Είναι γεγονός, πως διατηρεί μια πολύ καλή σχέση με τις κοινωνικές πλατφόρμες, δείχνοντας από εκεί τα μέρη που επισκέπτεται αλλά και πολύ συχνά σημεία του εαυτού της. Αυτή τη φορά λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα πρώτα μπάνια της για το καλοκαίρι του 2022, με ένα πολύ απλό και κομψό μαύρο ολόσωμο μαγιό, επιβεβαιώνοντας τη φήμη, πως τα πόδια της είναι το δυνατό της σημείο.

Ρούλα Κορομηλά: Η αρετουσάριστη φωτογραφία της παρουσιάστρια με μαύρο ολόσωμο μαγιό

Η πρώτη φωτογραφία με μαγιό της Ρούλας Κορομηλά

«Κολυμπάμε, συζητάμε, παίζουμε κ τραγουδάμε».

Ο άγριος χωρισμός του Πάνου Μιχαλόπουλου με την Κορομηλά και ο πρώτος γάμος

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Σε συνέντευξή του έχει πει ότι εκείνος έβαλε το χέρι του για να κάνει η Ρούλα τον «Πρωινό καφέ». «Ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1», δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Μιχαλόπουλος, όμως, έχει κάνει κι άλλο γάμο. Από την πρώτη του γυναίκα, μάλιστα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν