Ρούλα Κορομηλά: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να υιοθετήσει, οι αποτυχημένες εξωσωματικές, οι έρωτες και η σχέση με την Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να υιοθετήσει, οι αποτυχημένες εξωσωματικές, οι έρωτες και η σχέση με την Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά: άγνωστα στοιχεία από την προσωπική της ζωή

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, η οποία μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για όλους και για όλα. Μάλιστα, συγκινημένη αναφέρθηκε στο παιδί που πάντα ήθελε να αποκτήσει και δεν κατάφερε, στις αποτυχημένες προσπάθειες να υιοθετήσει, στις αποτυχημένες εξωσωματικές, τους έρωτες και στη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

Ρούλα Κορομηλά: Οι προσπάθειες να αποκτήσει παιδί

«Προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω παιδί. Δεν τα κατάφερα. Υπήρχε μια οικογένεια που δεν ήθελε τα παιδιά και ο αδερφός μου και εγώ της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Μου είχε πει ότι ήθελε να τα παρατήσει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι. Και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, αυτή τα πήρε και εξαφανίστηκε. Δεν τη βρήκαμε» εξομολογήθηκε η Ρούλα, εμφανώς συγκινημένη.

«Είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά» είπε. «Γνώρισα ένα παιδάκι 16 μηνών, πήγαινα καθημερινά στο ίδρυμα και το φρόντιζα. Το είχα πάρει και τις γιορτές στο σπίτι. Του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις διαδικασίες να το υιοθετήσω. Μετά από κάποια ηλικία, δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί 18 μηνών. Με πόνεσε πολύ γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του. Δεν θα το ξεπεράσω. Δεν κατάφερα να το υιοθετήσω. Ζήτησα να το βαφτίσω όταν το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, αλλά δεν έγινε. Έχω μια δραματική εμπειρία, την οποία θεωρώ ότι δεν θα την ξεπεράσω» πρόσθεσε.

Επιπροσθέτως, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στα διαλείμματα που έκανε στην καριέρα της, τη μεγάλη επιθυμία της να κάνει παιδί και τις 10 αποτυχημένες εξωσωματικές.

«Δεν είχα πάθει ποτέ κατάθλιψη όταν σταμάτησα την τηλεόραση. Έχω κάνει αρκετές παύσεις τηλεοπτικές και συγκεκριμένα και για προσωπικούς λόγους. Έκανα παύσεις και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου γιατί ήθελα να κάνω παιδί» υπογράμμισε.

Και πρόσθεσε: «Σταμάτησα για δύο χρόνια, έκανα 10 εξωσωματικές στην Ελλάδα, μετά πήγα και στο εξωτερικό να κάνω εξωσωματικές γιατί είχα τον διακαή πόθο και την επιθυμία να γίνω μαμά. Οπότε, σταμάτησα την τηλεόραση και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα, στο να προσπαθήσω και να καταφέρω να κάνω ένα παιδί».

«Πέρασα ένα αυτοάνοσο, το οποίο δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται, αλλά νομίζω ότι ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια να δουλεύω και μπορεί να ήταν κι ένας λόγος πολύ σοβαρός αυτός. Αλλά ήθελα να το προσπαθήσω, το έκανα, πέρασα από αυτή τη δραματική και τραγική διαδικασία της αρρώστιας αυτής, που ήταν καθαρά αυτοάνοσο, το οποίο με ταλαιπώρησε, αλλά είχα δύναμη ψυχής και κατάφερα να το ξεπεράσω και να προχωρήσω» είπε η Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά: Οι αποτυχημένες προσπάθειες να υιοθετήσει, οι αποτυχημένες εξωσωματικές, οι έρωτες και η σχέση με την Μενεγάκη

Ρούλα Κορομηλά: Άγνωστα στοιχεία από την προσωπική της ζωή

«Ήταν όμορφος, γοητευτικός, ήταν κάτι καινούργιο και υπήρξε έλξη μεταξύ μας, η οποία διήρκεσε αρκετά χρόνια. Περίπου επτά-οκτώ χρόνια μείναμε μαζί» επεσήμανε η Ρούλα Κορομηλά για τον μεγάλο έρωτα με τον Στέφανο Σαρτίνι.

Όπως τόνισε η σχέση τους έληξε με φθορά. «Εγώ δεν μπορώ να δω τις σχέσεις μου ξανά, να γίνουμε φίλοι και να κάνουμε παρέα. Θέλω να ‘ναι καλά, αλλά δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα. Δεν έχω συναντηθεί με τους πρώην μου» συμπλήρωσε.

Όσον αφορά τον Πάνο Μιχαλόπουλο είπε: «Ήταν ένας κύριος. Εμένα μου ‘βγάζαν τα μαλλιά τα κορίτσια όταν ήμουν με τον Μιχαλόπουλο, γιατί ήταν κούκλος. Ήταν κούκλος, πάρα πολύ καλός ηθοποιός και τον θυμάμαι με πολλή αγάπη» ανέφερε.

Τέλος, για τον Νάσο Γαλακτερό επισήμανε ότι πέρασαν κάποιες ωραίες στιγμές. «Ο Γαλακτερός ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Παντρευτήκαμε, περάσαμε κάποιες στιγμές ωραίες και θέλω να ‘ναι κι αυτός καλά» δήλωσε. «Ερωτεύτηκα στη ζωή μου, αλλά είμαι άνθρωπος που πλήττω» ανέφερε.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον μπαμπά της παρουσιάστριας ο οποίος φαίνεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στην ζωή και στην εξέλιξή της. «Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν αποδέχθηκε ότι έκανα τηλεόραση. Πάντα είχα άγχος επειδή με έβλεπε», αποκάλυψε, ενώ πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω εξομολογήθηκε πως «δεν θυμάμαι να είπα στον μπαμπά μου «σ’ αγαπώ».
«Η μαμά μου ήταν χειριστική και υπερπροστατευτική» θα πει, «Κάθε φορά που έβγαινα στην τηλεόραση είχα πρόβλημα. Μου ασκούσε έντονη κριτική». Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια μίλησε για τα αδέλφια της και για την πολυαγαπημένη της ανιψιά.

«Δεν έχω πολλούς φίλους συναδέλφους» παραδέχτηκε η Ρούλα Κορομηλά και δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στα όσα ακούγονταν για την κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη.

Ερωτηθείς αν υπήρχε διαμάχη ανάμεσα στις δύο γυναίκες, απάντησε κατηγορηματικά: «Ποτέ. Ε