Σάκης Αρσενίου: «Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει»

Σάκης Αρσενίου: Ο ερχομός του γιου του, ο γάμος και η βάφτιση

Ο Σάκης Αρσενίου παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον ερχομό του γιου του και πώς είναι η ιδανική οικογένεια για εκείνον.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια καινούρια ζωή. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά είναι σούπερ μαμά. Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει κιόλας. Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα χαϊδεύουμε τον μικρό δίπλα μας», είπε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου.

Σάκης Αρσενίου: «Θα γίνει γάμος και βάφτιση μαζί του χρόνου»

«Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου και έχει και το όνομά του. Θα γίνει γάμος και βάπτιση μαζί του χρόνου. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου», σημείωσε.

«Είμαι παλαιών αρχών, θέλω η γυναίκα μου να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει, να φροντίζει τον άντρα της και το παιδί της», συμπλήρωσε ο Σάκης Αρσενίου.

«Έχουν φλερτάρει την Λαμπρινή όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε», αποκάλυψε σχετικά με την περίοδο εγκυμοσύνης της συντρόφου του.

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα