Σάκης Μπουλάς: Οι μεγάλες επιτυχίες με μουσικούς συνθέτες και το περιστατικό με το κέρασμα στην κηδεία του

Σάκης Μπουλάς: Οι άγνωστες πτυχές για την ζωή του ηθοποιού

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που έφυγε από την ζωή, ωστόσο παραμείνει αξέχαστος και το έργο του είναι ακόμη ζωντανό.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδοποιός γεννήθηκε στις 11 Μαρτίου 1954, στο Κιλκίς. Με καταγωγή από τον Πειραιά όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Όταν ήταν μικρός, οι γονείς του είχαν το όνειρο για τον γιό τους να γίνει δικηγόρος, λόγω της ευφράδειας του λόγου του, όμως αυτός διάλεξε το τραγούδι και την ηθοποιία.

Ο αγαπημένος Σάκης Μπουλάς ως τραγουδιστής, είχε συμμετοχή σε πολλούς δίσκους όπως, «Λουκιανού διάλογοι»- Μ. Πλέσσα, «Αχαρνής» του Δ. Σαββόπουλου, «Ανεπίδοτα Γράμματα» , «Καντάτα για την Μακρόνησο»- Θ.Μικρούτσικου κ.α. Οι δισκογραφικές του δουλειές έγιναν κυρίως το διάστημα του ΄80 και στις αρχές του ΄90.

Ο αγαπημένος ηθοποιός-τραγουδοποιός ήταν ένα από τα μέλη που ίδρυσαν το πρώτο Μουσικό καφενείο με το όνομα «Σούσουρο». Τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη ήταν: ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Νικόλας Άσιμος, ο Θάνος Αδριανός και ο Περικλής Χαρβάς. Στο μουσικό καφενείο, έγινε το πρωτοποριακό ξεκίνημα να συνδιαστεί η μουσική με θέατρο και με διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.

Περισσότερα για την κηδεία του Σάκη Μπουλά

Ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από την ζωή στις 21 Φεβρουαρίου του 2014. Αφού τέλειωσε η κηδεία, συγγενείς και στενοί του φίλοι μαζεύτηκαν σε μία ταβέρνα για τιμήσουν τη μνήμη του Σάκη. Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τους ενημέρωσε ότι ο λογαριασμός είχε τακτοποιηθεί. Στη συνέχεια μαθεύτηκε πως ο εκλιπών είχε πάει στη ταβέρνα 10 ημέρες πριν πεθάνει και είχε προπληρώσει για το τραπέζι της κηδείας του. Ο Μπουλάς είχε ζητήσει στον ιδιοκτήτη να μαγειρέψει ψαρόσουπα για 40-50 άτομα και του είχε αφήσει φιλοδώρημα 1.000 ευρώ.

Όταν η παρέα του Σάκη Μπουλά άκουσε την είδηση, συγκινήθηκαν και ένιωσαν τη παρουσία του αείμνηστου Μπουλά

Όταν η παρέα του Σάκη Μπουλά άκουσε την είδηση, συγκινήθηκαν και ένιωσαν τη παρουσία του αείμνηστου Μπουλά, σαν να μην είχε φύγει ποτέ από κοντά τους. Ο Διονύσης Σαββόπουλος επιβεβαίωσε την είδηση όταν έκανε τη μουσική του παράσταση στην «Ακτή Πειραιώς», η οποία είχε αφιερωθεί στη μνήμη του Σάκη Μπουλά.

Ο Σάκης Μπουλάς είχε αποτελέσει σημείο αναφοράς στην μουσική σκηνή της Αθήνας στη δεκαετία του ΄80  για το κέφι και τον εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης.

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν