Σάκης Ρουβάς: Η επανεμφάνιση στα Social Media, η οικογενειακή απόδραση στα χιόνια και το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο

by Τόνια Τζαφέρη

Σάκης Ρουβάς: Ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές στο κρύο

Ανησυχία είχε προκαλέσει η απουσία του τραγουδιστή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως επίσης και η επίσκεψη του σε νοσοκομείο. Ωστόσο φαίνεται να είναι όλα καλά και ο τραγουδιστής επανήλθε και πάλι με μια οικογενειακή φωτογραφία.

Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει χαλαρές οικογενειακές στιγμές και επιστρέφει στα social media μετά από πολλές ημέρες απουσίας.

Σάκης Ρουβάς: Η επανεμφάνιση στα Social Media, η οικογενειακή απόδραση στα χιόνια και το νέο πανάκριβο αυτοκίνητο

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε προκαλέσει ανησυχία στο κοινό του, καθώς πάντοτε ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους θαυμαστές του να αναρωτιούνται αν νοσεί κι εκείνος από κορωνοϊό ή αν τον ταλαιπωρεί κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, κάποιες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει από παπαράτσι με τον ίδιο να βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, έκαναν τις φήμες αυτές ακόμα πιο έντονες.

Η πρόσφατη εικόνα που δημοσίευση ο Σάκης Ρουβάς

Στην πρόσφατη φωτογραφία που ανάρτησε όμως, στο Instagram, ο Σάκης Ρουβάς ποζάρει χαμογελαστός με την οικογένειά του στα χιόνια, διαψεύδοντας έτσι, τα δημοσιεύματα.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Χιόνια, παιχνίδια και covid free».

Να σημειώσουμε ότι το αυτοκίνητο στην φωτογραφία είναι το νέο 5θυρο και τελευταίο μοντέλο Land Rover Defender (Defender 110) που η τιμή του έιναι στα… 100.000 ευρώ!

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν