Σάλος με τα όσα είπε η Πάολα μπροστά στην κάμερα για τις απόκριες και για για την “κρυφή χαρά” μερικών γυναικών

Πάολα: Αποκαλυπτική στην πρόσφατη συνέντευξη της

Κάπως άφωνους μας άφησε η Πάολα με τις δηλώσεις της σχετικά με τις Απόκριες. Όλα ξεκίνησαν από μια απλή ερώτηση και η τροπή που πήραν τα πράγματα, έχει ήδη γίνει viral.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Πάολα με αφορμή την έναρξη των ζωντανών εμφανίσεων της μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο.

Όταν της ζήτησαν να πει την άποψη που έχει για τις Απόκριες, η τραγουδίστρια τους έστειλε όλους αδιάβαστους με την απάντηση που έδωσε.

«Οι Απόκριες ε; εγώ πάντα περνάω καλά. Οι Απόκριες είναι η γιορτή, νομίζω είναι η χαρά της κρυφής π@#τ@ν@ς», απάντησε η Πάολα και πρόσθεσε: «Τις Απόκριες δεν χρησιμοποιώ make up, βγαίνω άβαφη»

Πριν από λίγες μέρες, η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε στην πρεμιέρα της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου και οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν τις σκέψεις τους από την συνεργασία τους.

Η Πάολα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για την βραδιά της πρεμιέρας, αλλά και για την κόρη της.

«Με τον Στέλιο Ρόκκο συνεργαζόμαστε για 8η χρονιά. Εάν δεν ασχολιόμουν με το τραγούδι, θα μπορούσα να κάνω οποιαδήποτε δουλειά. Θα ήθελα να είμαι διασώστρια σε ναυάγια. Θα άφηνα την κόρη μου να ακολουθήσει τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι ευλογία να είσαι «καλλιτεχνάκι». Η κόρη μου δεν έχει καλή φωνή. Μου έχουν κάνει πρόταση για talent show. Μου είχαν πει για το X – Factor απλά, δεν μου αρέσει η προβολή και το να κρίνω τα παιδιά», δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Με την Πάολα έχουμε κάνει ένα ντουέτο που περιγράφει τη σχέση μας. Θα ερμηνεύσουμε για πρώτη φορά το ντουέτο μας με τίτλο «Ανάσα». Μου είχαν ξαναγίνει προτάσεις για κριτική επιτροπή στο παρελθόν, αλλά για να υπάρξω κριτική επιτροπή σε talent show, έπρεπε να υπάρξει κατάλληλο timing και σωστή παρέα», δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος θα είναι στην κριτική επιτροπή του X- Factor στο MEGA.

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε