Σάλος με το “Bachelor”: Αποκαλύφθηκε η πραγματική ηλικία και η καταγωγή της νικήτριας Αθηνάς New York

by Εύα Ζαχαριάδη

Σάλος με το “Bachelor”: Η πραγματική καταγωγή και ηλικία της Αθηνάς New York

H νικήτρια του τηλεοπτικού παιρχνιδιού, Αθηνά New York, είναι μια από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στο The Bachelor 2. Με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα και την εντυπωσιακή εμφάνιση, μπόρεσε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της και να κερδίσει τη καρδιά του Αλέξη Παππά.

Το The Bachelor 2 ρίχνει αυλαία απόψε (17/12) και η αγωνία για την παίκτρια που θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη έχει κορυφωθεί αν και έχουν ήδη κυκλοφορήσει κάποιες πληροφορίες για τη νικήτρια.

Σάλος με το “Bachelor”: Αποκαλύφθηκε η πραγματική ηλικία και η καταγωγή της νικήτριας Αθηνάς New York

Η Ελληνοαμερικανίδα διαγωνιζόμενη με το κέφι της και την ικανότητά της να περνάει καλά σε οποιαδήποτε περίπτωση, μπόρεσε να φτάσει στον τελικό του The Bachelor.

Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει η ίδια μέσα στο παιχνίδι, είναι Fitness Influencer ενώ έχει σπουδάσει στο Μαθηματικό.

Σάλος με την πραγματική ηλικία της νικήτριας του The Bachelor

Η Αθηνά δηλώνει 26 ετών, κάτι που δυσκολεύονται οι τηλεθεατές και δε οι χρήστες του Twitter να πιστέψουν, με τους ίδιους να κάνουν λόγο για την Έλενα Μπάση 2.

Ωστόσο, η Soula Glamorous έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο η Αθηνά σβήνει τα κεράκια της ηλικίας της πριν δύο χρόνια, πάνω στα οποία αναγράφεται το νούμερο 29!

Έτσι λοιπόν, η πραγματική ηλικία της είναι 31 και όχι 26, ωστόσο περιμένουμε από την ίδια όταν αποχωρήσει από τη βίλα του Bachelor να μιλήσει για αυτό.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν