Σαν από παραμύθι: Ο γάμος της ανιψιάς της Νταϊάνα που παντρεύτηκε με 62χρονο δισεκατομμυριούχο

Νταϊάνα: Η ανιψιά της παντρεύτηκε και ο γάμος ήταν ονειρικός

Μέσα σε κλίμα πολυτέλειας πραγματοποιήθηκε ο γάμος της ανιψιάς της Νταϊάνα με τον δυσεκατομμυριούχο σύντροφο της. Πιο συγκεκρίμενα η λαίδη Σπένσερ παντρεύτηκε τον 62χρονο Μάικλ Λιούις από την Νότια Αφρική.

Φορώντας ένα ρομαντικό νυφικό των Dolce & Gabbana, εμπνευσμένο από την βικτωριανή εποχή, η Κίτι Ελεανόρ Σπένσερ, έγινε η δεύτερη σύζυγος του δισεκατομμυριούχου, 62χρονου Μάικλ Λιούις. Με αυτό το νυφικό φτιαγμένο από τούλι και μετάξι, ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη θεία της, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ο γάμος είχε πλήθος καλεσμένων με τηνπλειονότητα των συγγενών να είναι παρόντες. Στη γαμήλια τελετή παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι δίδυμες αδερφές της, Ελίζα και Αμέλια, ο αδερφός της Λιούις και ο αδερφός της Σάμιουελ, η τραγουδίστρια Πίξι Λος και η μητέρα του Έλον Μασκ.

Ο γάμος της ανιψιάς της Νταϊάνας, οι καλεσμένοι και οι απουσίες

Από τον παραμυθένιο γάμο της, αισθητή ήταν h απουσία του πατέρα της. Στον γαμπρό την παρέδωσαν τα δύο αδέλφια της. Πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας της είχε αποκαλύψει στα social media ότι είχε έναν «οδυνηρό και δυσάρεστο» τραυματισμό στον ώμο, ο οποίος επηρέασε την ελευθερία κινήσεών του. Ίσως να έπαιξε ρόλο στην απουσία του από το γάμο.

Από την πλευρά του γαμπρού, πάντως, ήταν όλοι εκεί. Και τα τρία ενήλικα παιδιά του από τον γάμο του με την πρώην σύζυγο Λέολα.

Dolce&Gabbana_Alta Moda Lady Kitty Spencer Wedding Gown Credit: Courtesy Dolce & Gabbana

Εκτός από τον πατέρα της, τα ξαδέλφια της, πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, δεν ήταν στο γάμο.

Η νύφη έκανε πασαρέλα πριν και στη διάρκεια του γάμου επιδεικνύοντας δημιουργίες των Dolce & Gabbana. Η ίδια είναι πρέσβειρα του διάσημου οίκου μόδας.

Δείτε εδώ την ανιψιά της Νταϊάνα με τον σύζυγό της

Η πασαρέλα της νύφης

Η Κίτι άλλαξε συνολικά πέντε τουαλέτες το τελευταίο 24ωρο πριν από το γάμο που τελέστηκε σ’ ένα ιταλικό κάστρο του 17ου αιώνα το Σάββατο.

Η νύφη δεν φορούσε τη διακριτική τιάρα που φορούσε η μητέρα της στο γάμο της και η Νταϊάνα όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο το 1981. Ο γάμος στολίστηκε με μία τεράστια τούρτα σε σχήμα καρδιάς.

Το χρονικό της σχέσης του ζευγαριού
Ο γαμπρός, από το Κέιπ Τάουν, είναι σχεδιαστής ρούχων και πέντε χρόνια μεγαλύτερος από τον πατέρα της Σπένσερ. Η περιουσία του υπολογίζεται στα 80 εκατομμύρια λίρες, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Daily Mail.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν η λαίδη Κίτι αποφάσισε να διακόψει τον δεσμό της με τον 48χρονο Ιταλό πάμπλουτο επιχειρηματία, Νικολό Μπαρατιέρι ντι Σαν Πιέτρο.

Η κατάξανθη Σπένσερ με το αλαβάστρινο δέρμα μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική. Δραστηριοποιείται στο χώρο του μόντελινγκ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη κόρη του αδερφού της Νταϊάνα, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ και της πρώην συζύγου του Βικτόρια Άιτκεν. Γεννήθηκε στην Αγγλία αλλά μεγάλωσε στο Κέιπ Τάουν.

Σπούδασε Ψυχολογία και αγγλική Λογοτεχνία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διαχείριση Πολυτελών Brand. Επιπλέον, σπούδασε Ιστορία Τέχνης στη Φλωρεντία της Ιταλίας. Eίναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Ιnstagram με 64.000 ακόλουθους. Επίσης, είναι πρέσβειρα των φιλανθρωπικών οργανώσεων «Give Us Time» και «Centrepoin».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ