Σαν δυο σταγόνες νερό: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει με τη θεία της και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε για πρώτη φορά την εικόνα της θείας της

Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της θείας της βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22/11. Η παρουσιάστρια μάς σύστησε για πρώτη φορά τη θεία της, Μαρία Μενεγάκη, ενώ η μεταξύ τους ομοιότητα εντυπωσίασε δικαίως τους followers της.

Η Μαρία Μενεγάκη είναι διδάκτωρ γαλλικής και συγκριτικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου και ομότιμη καθηγήτρια της ιστορίας του γαλλικού πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συγγράψει βιβλία για το σύγχρονο γαλλικό πολιτισμό, από τη Γαλλική Επανάσταση έως τον 20ό αιώνα. Με επίκεντρο ενδιαφέροντος τα ιδεολογικά ρεύματα σε συνάρτηση με τα κοινωνικά κινήματα, έχει δημοσιεύσει συγκριτικές μελέτες, στη Γαλλία και στην Ελλάδα, για τον Σαρλ Φουριέ, τον Ανρί ντε Σαιν-Σιμόν, τη Φλορά Τριστάν, τον Ετιέν Καμπέ, τη Λουίζ Μισέλ.

Η Ελένη Μενεγάκη με τη θεία της, Μαρία

Η όμορφη και κομψή γυναίκα έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Ζωή Ν. Δραγούμη και Αρτύρ ντε Γκομπινώ”, αποσπάσματα του οποίου διάβασε η Ναταλία Δραγούμη. Θεία και ανιψιά πόζαραν στον φωτογραφικό φακό ευδιάθετες και χαμογελαστές με την Ελένη Μενεγάκη να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της:Τότε 26, σήμερα στα 50 του: Ο “Νικόλας” του Κων/νου & Ελένης επιστρέφει με νέα εικόνα στην tv σε ρόλο-έκπληξη

«Με την αγαπημένη μου θεία Μαρία Μενεγάκη στην παρουσίαση του βιβλίου της ,”Ζωή Ν. Δραγούμη και Αρτύρ ντε Γκομπινώ δυο πλειάδας στον Ελληνικό ουρανό” ! Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η Ναταλια Δραγουμη»!

Μάλιστα, κάποιοι της έγραψαν: «Καλέ ίδιες», «Έλα Παναγία μου ίδιες,» ενώ ένας άλλος follower σχολίασε: «Ελααααα Παναγία!!! Πιο πολύ μοιάζεις στη θεία παρά στη μανούλα σου»!

Ανάμεσα στα ξεχωριστά σχόλια ήταν και αυτό της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκας η οποία επεσήμανε: «Εξαιρετική παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Μενεγάκη Ζωή Ν Δραγουμη και Αρτυρ ντε Γκομπινω του οποίου αποσπάσματα διάβασε η Ναταλία Δραγούμη»!

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη