Σαν φωτοτυπία του αδερφού της: Ιδού η κούκλα αδερφή του Ηλία Γκότση που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Ηλίας Γκότσης: Η αποβολή από το Survivor και το κύμα υποστήριξης στο Twitter

Ο Ηλίας Γκότσης βρίσκεται στο επίκεντρο ενδιαφέροντος μετά από την αποβολή του από το Survivor All Star. Παράλληλα, οι αντιδράσεις στο Twitter σχετικά με την αποβολή των δύο παικτών, είναι πάρα πολλές και οι περισσότερες στηρίζουν τον Ηλία Γκότση και τον Γιωρίκα Πιλίδη

Εάν τελικά αποχωρήσει ο Ηλίας Γκότσης τότε θα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες η οικογένειά του, η οποία του έχει μεγάλη αδυναμία, ενώ θα επιστρέψει και στο ενθουσιώδες κοινό του, το οποίο ακόμα και σήμερα στον απόηχο της φημολογούμενης αποχώρησής του συνεχίζει να τον στηρίζει.

Δείτε παρακάτω ορισμένα tweet στήριξης στον Ηλία Γκότση

Ο 33χρονος νικητής του Survivor 2018 με καταγωγή από το Ναύπλιο αλλά γεννημένος και μόνιμος κάτοικος Αθηνών ασχολείται με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και έτσι οι αθλητικές του επιδόσεις σε συνδυασμό με την αφοσίωσή του, τον έστεψαν νικητή του Survivor το 2018.

Η Ηλίας Γκότσης ζει μόνιμα στην περιοχή του Παπάγου και διατηρεί μαζί με τον αδερφό του Θοδωρή το γυμναστήριο Need στο Νέο Ψυχικό και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Οι γονείς του, Λόρα και Αντώνης, μεγάλωσαν τον Ηλία, την Έλενα και τον Θοδωρή με πολλή αγάπη και αυτοθυσία ώστε να μην τους λείψει τίποτα. Ενώ πριν λίγες μέρες ο αδερφός του Θοδωρής, μίλησε για τον Ηλία Γκότση στην εκπομπή «Γεια σου» διαψεύδοντας και τις φήμες περί σχέσης του Ηλία με την Εύη Σαλταφερίδου.

Ο αδερφός του Ηλία Γκότση για τις φήμες περί σχέσης με την Εύη

«Θεωρώ ότι ένας καλός δημοσιογράφος/αρθρογράφος που ξέρει να κάνει τη δουλειά του και θέλει να παρουσιάζει την αλήθεια στον κόσμο, γνωρίζει ότι τόσο ο Ηλίας όσο και η Εύη, όχι μόνο έχουν συντρόφους εκτός παιχνιδιού αλλά κάνουν και καθημερινή παρέα μεταξύ τους. Αυτό άλλωστε το είδαμε και στο έπαθλο επικοινωνίας. Οικογενειακώς στηρίζουμε τον Ηλία γιατί όλα τα χρόνια πορεύεται με βάση την ηθική και τις αξίες του», είπε ο personail trainer.

H κούκλα αδερφή του

Ο Ηλίας Γκότσης έχει όμως και μια πανέμορφη αδερφή, την Έλενα, η οποία εργάζεται στο ανθοπωλείο της μαμάς τους στα βόρεια προάστια και διατηρεί δικό της brand με κοσμήματα.

Για τα παιδικά του χρόνια ο Ηλίας Γκότσης έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Μεγάλωσα στου Παπάγου και είμαι το μεσαίο παιδί μιας πενταμελούς οικογένειας. Ως παιδί, παρότι μεγαλώσαμε φτωχικά, δεν μου έλειψε κάτι. Από μικρός μου άρεσε η ζωγραφική και η γυμναστική. Απέναντι από το κρεβάτι μου έχω έναν αφηρημένο πίνακα που έχω ζωγραφίσει μόνος μου, με πολλά και διαφορετικά χρώματα. Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ κοιτάω αυτό τον πίνακα και ηρεμώ. Δεν δίνω ονόματα στους πίνακές μου, αλλά οι φίλοι μου έχουν στο σπίτι τους ως δώρο και από έναν πίνακά μου. Ο παππούς και η γιαγιά μου έχουν τελειώσει την Καλών Τεχνών, άρα προφανώς είχα το γονίδιο μέσα μου.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη γυμναστική ήταν πάντα αυτό το όνειρό μου. Έχω περάσει απ’ όλα τα αθλήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, πυγμαχία, βόλεϊ, κολύμβηση, tae kwon do. Ακόμη και ενόργανη έχω κάνει, αλλά γρήγορα μου είπαν ότι είμαι πολύ ψηλός γι’ αυτό το άθλημα. Επίσης, δεν θυμάμαι ως παιδί να τρώω καθόλου τηγανητά. Πάντα πρόσεχα το σώμα και τη διατροφή μου. Δηλαδή όλα τα παιδιά λάτρευαν τις τηγανητές πατάτες κι εγώ το σπανακόρυζο. Με κορόιδευαν γι’ αυτό τ’ αδέρφια μου. Ούτε σήμερα θα φάω καθόλου junk food, το αποφεύγω.

Ως παιδί δεν έβλεπα πολύ τους γονείς μου, γιατί δούλευαν ατελείωτες ώρες κι εμείς μεγαλώσαμε με τη γιαγιά και τον παππού. Μεγάλωσα όμως και με τη φράση της μάνας μου “Ηλία, τιμωρία και σήμερα”. Για πολλούς λόγους. Τη μια έπαιζα ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι και την άλλη έσπαγα βάζα επειδή ήμουν υπερδραστήριος. Κάθε φορά που ρωτούσαν τους καθηγητές για τις επιδόσεις μου εκείνοι έλεγαν έξυπνος, αλλά υπερκινητικός και δεν διαβάζει, καθόμουν πάντα τελευταίο θρανίο».

Η κυρία Λόρα Πιπέρη αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο την είχαμε δει στο Survivor, όπου συμμετείχε σε ένα από τα παιχνίδια της παραγωγής.

Related posts

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων