Σαν να μην πέρασε μία ημέρα: 16 χρόνια μετά το «Ευτυχισμένοι μαζί» – Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος γίνεται 40 και είναι ολόιδιος

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Δείτε πως ε ίναι 16χρονια μετά το τέλος της σειράς

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» του Mega και με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μάρκου Μαυροτσούκαλου. Παρά την τεράστια επιτυχία της σειράς, ο ίδιος επέλεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός εγκατέλειψε την Αθήνα, ενώ πολλοί έκαναν λόγο πως η απόφασή του αυτή σχετιζόταν με «πόρτες που έκλεισαν» μετά τις δηλώσεις του σχετικά με τους ηθοποιούς που θεωρεί πιο ταλαντούχους, στους οποίους ο Μπουσουλόπουλος δεν συμπεριέλαβε τους «παλιούς» Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη. Ο δεύτερος, μάλιστα, είχε κατηγορηθεί πως φρόντισε να… του «τελειώσει την τηλεοπτική καριέρα.

QUIZYΤεστ ευφυΐας άνω του 140: 9/10 ενήλικες που προσπάθησαν να απαντήσουν αυτές τις 10 απλές ερωτήσεις απέτυχαν! Εσύ;

Σήμερα, εξακολουθεί να ζει μόνιμα στη Ρόδο και να ασχολείται με το θεατρικό εργαστήρι «Αγιούτο» το οποίο άνοιξε και λειτουργεί ο ίδιος, με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα να είναι πολύ περιορισμένες.

Ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος λίγο καιρό πριν κλείσει τα 40 δεν θυμίζει σε τίποτα τον… Μάρκο Μαυροτσούκαλο που γνωρίσαμε πριν από 15 χρόνια.

Δείτε φωτογραφίες του Πέτρου Μπουσουλόπουλου

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του