Σαν να βγήκε από χειμωνιάτικο παραμύθι: Γιατί η Πράγα τον χειμώνα είναι η πιο όμορφη πόλη της Ευρώπης

Πράγα: Η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης ως χειμερινός προορισμός

,Μια από τις Ευρωπαϊκές πόλεις που είναι ο κορυφαίος χειμερινός προορισμός είναι η Πράγα, όχι μόνο γιατί είναι οικονομικός προορισμός αλλά γιατί η ομορφιά αυτής της πόλη είναι απαράμιλλη.

Πράγα, η πόλη του Κάφκα και του ζωγράφου Μούχα. Μία πόλη, σήμα κατατεθέν της Βορειοκεντρικής Ευρώπης. Aπό το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας ανήκει στον κατάλογο μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Αποκαλείται επίσης «η χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων».

Το ιδιαίτερο μείγμα μπαρόκ και γοτθικής αρχιτεκτονικής, από τις καλύτερα διατηρημένες παλιές πόλεις της Ευρώπης στις όχθες του Μολδάβα, η σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά τα jazz clubs, το μαύρο θέατρο και η αύρα εποχής που αποπνέει τοποθετούν την Πράγα ανάμεσα στις πιο ατμοσφαιρικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και έχει 1,2 εκατομμύριο κατοίκους.

Όλοι λατρεύουμε τα ταξίδια γι’ αυτό παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από μια χειμερινή συλλογή με φωτογραφίες της Τσέχικης πρωτεύουσας και σας προτείνουμε να την επισκεφτείτε ειδικά φέτος τον χειμώνα διότι εκτός από την αστείρευτη ομορφιά προσφέρει και πολύ οικονομική διαμονή και φυσικά απίστευτες μπύρες.

Πράγα: Φωτογραφίες της Τσέχικης πρωτεύουσας για να μπείτε στο κλίμα

Related posts

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη