Σαν να βγήκε από παραμύθι: Αυτή είναι η τεράστια βίλα του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ στα Βόρεια Προάστια

Νικόλαος και Τατιάνα Μπλατνικ: Η «φωλιά» του δημοφιλούς ζευγαριού

Μέχρι πρόσφατα λίγοι γνώριζαν πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλατνικ μένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Μάλιστα το ζευγάρι διαθέτει δύο πολυτελείς κατοικίες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γεννημένη στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου 1980, η σύζυγος του Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ, είναι κόρη του Σλοβένου επιχειρηματία Λάντισλαβ Μπλάτνικ και της Γερμανίδας Μαρί Μπίερλαϊν.

Από την ηλικία των τριών ετών, η Τατιάνα Μπλάτνικ μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Ελβετία. Για δώδεκα περίπου χρόνια παρέμεινε εσώκλειστη στο Κολλέγιο Έιγκλον του χωριού Βιλάρ συρ Ολόν της Ελβετίας. Στα δεκαοκτώ της χρόνια μετέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Τζώρτζταουν της Ουάσινγκτον.

Το 2003 αποφοίτησε με πτυχίο στην κοινωνιολογία και επέστρεψε στην Ελβετία για να σπουδάσει δημόσιες σχέσεις. Από το 2006 ως τον Ιούλιο του 2010 εργαζόταν στο πλευρό της σχεδιάστριας ρούχων Diane Von Furstenberg, έχοντας το ρόλο της οργανώτριας εκδηλώσεων και των δημοσίων σχέσεων.

Αναφορικά με την προσωπική της ζωή, η Τατιάνα Μπλάτνικ γνώρισε το μέλος της τέως βασιλικής οικογένειας, τον Νικόλαο, το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης.

Όπως είναι γνωστό, η Τατιάνα Μπλάτνικ, τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα με τον Νικόλαο στην Ελλάδα και οι πληροφορίες τούς θέλουν να έχουν νοικιάσει το σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί.

Τόσο εκείνη, όσο και ο σύζυγός της διατηρούν ένα χαμηλών τόνων προφίλ, πραγματοποιώντας σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις. Το ζευγάρι διαθέτει και λογαριασμούς στα social media, στα οποία μοιράζονται διακριτικές στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Ακολουθούν κάποια από αυτά τα διακριτικά πλάνα που έχει μοιραστεί η Τατιάνα Μπλάτνικ με φόντο το πολυτελές σπίτι στο Καστρί.

Νικόλαος και Τατιάνα Μπλατνικ: Οι αγαπημένες γωνίες του σπιτιού που έδειξε η Τατιάνα

Related posts

Προειδοποίηση από την Άση Μπήλιου: Δίδυμοι, Παρθένοι και 2 ακόμη ζώδια θα έχουν μια δύσκολη μέρα

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ