Σαν πραγματική γοργόνα: Η πόζα της Θοδώρας απο τον Σασμό με φούξια μαγιό πεσμένη στην άμμο θα σας ξετρελάνει με την ομορφιά της

by Newsroom i-diakopes.gr
Σαν πραγματική γοργόνα: Η πόζα της Θοδώρας απο τον Σασμό με φούξια μαγιό πεσμένη στην άμμο θα σας ξετρελάνει με την ομορφιά της

Σαν πραγματική γοργόνα: Πιο όμορφη από ποτέ

Μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς του Σασμού είναι η Δανάη Παππά. Η εντυπωσιακή ηθοποιός κατάφερε να μαγνητίσει το κοινό τόσο με το ταλέντο της όσο και με την ομορφιά της.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει καταφέρει και έχει γίνει μια απο τις πιο αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της και ο κόσμος την έχει πραγματικά αγκαλιάσει μέσα απο τις σειρές που πρωταγωνιστεί και πραγματικά καθηλώνει.

Ειδικά φέτος που την είδαμε στον Σασμό με τον ρόλο της Θοδώρας η οποία φτάνει στα άκρα για να κερδίζει πάντα αυτό που θέλει και ήδη βλέπουμε ότι έχει παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης όπως μαθαίνουμε στην συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμα πιο συγκλονιστική στο ρόλο της.

Δυναμικός χαρακτήρας, πανέμορφη καλλονή η Δανάη Παππά είχε τον δικό της μοναδικό ρόλο στον Σασμό και όπως όλα δείχνουν ο δεύτερος κύκλος θα την βρει να είναι ξανά ερωτευμένη, αφού όπως διαρρέεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Μελέτης απο τις Άγριες Μέλισσες θα έρθει για να της κλέψει την καρδιά.

Μέχρι να δούμε βέβαια αν θα είναι εκείνη που θα ερωτευτεί παράφορα τον νεοεισερχόμενο Γιώργο Γεροντιδάκη στον Σασμό, εμείς παθαίνουμε πλάκα μαζί της με μια ακόμα εντυπωσιακή φωτογραφία της απο καλοκαιρινές διακοπές.

Σαν πραγματική γοργόνα στην ανάρτηση της η Δανάη Παππά

Δείτε την εντυπωσιακή Δανάη Παππά σε δύο μαγικές καλοκαιρινές φωτογραφίες που ανάρτησε στο προφίλ της στο instagram