Σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας: Η 24χρονη που κατάφερε να βάλει στην άκρη 75.000 ευρώ σε 4 χρόνια μόνο με ένα μισθό

Αποταμίευση: Η 24χρονη από τη Νότια Κορέα κατάφερε να βάλει στη άκρη 75.000 σε 4 χρόνια

Μέσα σε 4 χρόνια κατάφερε αυτό που θα θέλαμε όλοι μας. Η 24χρονη έβαλε στην άκρη 75.000 ευρώ με ένα μισθό και μας εξηγεί τον τρόπο που το κατάφερε.

Μπορεί η λέξη «αποταμίευση» να βγήκε από τα ελληνικά λεξικά κατά τη διάρκεια της κρίσης, ωστόσο πλέον όλο και περισσότεροι ενδιαφέρονται να μάθουν για τους κανόνες που μπορούν να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά τους. Έχουμε μιλήσει άλλωστε για το «50-30-20», ένα κόλπο που όντως «πιάνει».

Στην περίπτωση της 24χρονης Ji-hyen Kwak από τη Νότια Κορέα πάντως, κανένας κανόνας αποταμίευσης δεν μπορεί να φτάσει αυτό που κατάφερε μόνη της. Η νεαρή κοπέλα έγινε πρώτο θέμα στη χώρα της (και όχι μόνο) καθώς μπόρεσε να αποταμιεύσει συνολικά 75.000 ευρώ (100 εκατομμύρια won) μέσα σε περίπου τέσσερα χρόνια και με μηνιαίο μισθό στα 1.500 ευρώ (2 εκατομμύρια won).

Αποταμίευση: Μπορεί να στερήθηκε πολλά αλλά τα κατάφερε

Μοιάζει απίστευτο και μη ρεαλιστικό, όμως, η ίδια μίλησε on camera και εξήγησε ακριβώς το πώς τα κατάφερε. Η αλήθεια είναι πως στερήθηκε πολλά σε αυτά τα χρόνια, μιας και όπως είπε διαθέτει μπάτζετ για φαγητό μέσα στο μήνα μόλις έξι ευρώ. Τρέφεται κυρίως με ρύζι, ενώ κυνηγάει προσφορές και κουπόνια που μπορεί να της παρέχουν κάποιο δωρεάν γεύμα ή υλικό.

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δυσάρεστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα πριν λίγο