«Σαν σωστός influencer που είμαι πρέπει να σας δείξω την θέα»: Ο Σάκης Τανιμανίδης μας δείχνει την θέα από το χλιδάτο σπίτι του στο Μαϊάμι

Σάκης Τανιμανίδης: Σε ταξίδι στο Μαϊάμι ο παρουσιαστής

Για ακόμη μια φορά ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο μαγευτικό Μαϊάμι. Ο παρουσιαστής απολαμβάνει τις διακοπές του στις ΗΠΑ και μοιράστηκε στιγμιότυπο από την καθημερινότητα του.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ANT1 δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με την εκπληκτική θέα από το δωμάτιο στο οποίο διαμένει και σχολίασε «Σαν σωστός influencer πρέπει να σου δείξω πού ξύπνησα».

Σάκης Τανιμανίδης: Η τηλεοπτική επιστροφή

Ο παρουσιαστής την εν λόγω περίοδο βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την τηλεοπτική του επιστροφή και σύντομα θα κάνει πρεμιέρα με το νέο show του ANT1 “Dragons’ Den”.

Οι Dragons είναι 5 κορυφαίοι Έλληνες επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του και δηλώνουν πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μια πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project.

Επίσης, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας, όχι μόνο με κεφάλαιο, αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία.

Related posts

Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά τον κορονοιό, αμφισβητεί και την αφρικάνικη σκόνη – Το δημόσιο μήνυμα

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο