Σάννυ Χατζηαργύρη: «Τα παιδιά μου είναι vegan, δεν υπάρχει παιδί που αν του πεις ότι μάταια θα σφάξεις ένα ζώο, θα επιλέξει κάτι άλλο»

Σάννυ Χατζηαργύρη: Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τον βιγκανισμό

H Σάννυ Χατζηαργύρη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τους Singles παραχώρησε μία συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή που έκανε στη ζωή της, όταν πριν από 4 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan.

Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για την απόφασή της να σταματήσει να τρώει κρέας, την οποία και χαρακτήρισε ως την «πιο φανταστική αλλαγή της ζωής της».

«Έγινα vegan πριν 4 χρόνια κι έχει αλλάξει η ζωή μου. Εκτός από τα παιδιά μου, είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε μάλιστα, τα παιδιά της έχουν ακολουθήσει κι εκείνα το παράδειγμά της. «Εννοείται πως είναι και τα παιδιά μου vegan. Δεν υπάρχει παιδί, που αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις ένα ζώο, θα επιλέξει κάτι άλλο», εξηγεί.

Όσο για τα παιδικά της χρόνια, η Σάννυ Χατζηαργύρη ανέφερε: «Μικρή δεν έκανα σκανταλιές, ήμουν πολύ καλό παιδί κι αυτό είναι κάτι που μου τη σπάει στον χαρακτήρα μου, είμαι πολύ του σωστού».

Τέλος, ανέφερε πως πολλοί είναι εκείνοι που χαρακτηρίζουν «τρελές» τις αποφάσεις που παίρνει ανά διαστήματα. «Οι άνθρωποι θεωρούν ότι όλα αυτά που κάνω είναι τρελά, αλλά εμένα μου φαίνονται απόλυτα λογικά. Όταν έκανα το “Να με προσέχεις” με τον Παπακαλιάτη κι έγινα για πρώτη φορά γνωστή στην Ελλάδα, εγώ τα παράτησα, πήγα στην Αμερική κι άφησα για 5 χρόνια τη δουλειά μου. Μετά έκανα τους Singles κι άφησα τη δουλειά μου πάλι για 10 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Η συνέντευξη της Σάννυς Χατζηαργύρη

Related posts

Σήμερα η πιο κρίσιμη ημέρα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Η έκκληση της συζύγου του

Auτό είναι το απαγоρευμένο φαγητό που δεν αγγίζει η Κέιτ Μίντλετον – Εντολή από το Παλάτι

Χαμός σήμερα με το σκίτσο του Αρκά για το Ισραήλ και το Ιράν