Σαρμπέλ: Η αποκάλυψη για την γυναίκα του, η δύσκολη περιπέτεια υγείας του και ο έρωτας με την Ελλάδα

by Τόνια Τζαφέρη

Σαρμπέλ: Όσα δεν γνωρίζαμε για τον τραγουδιστή

Αποκαλυπτικός ήταν ο γνωστός τραγουδιστής, η οποίος μίλησε ανοιχτά για όλα και συγκεκριμένα για το πόσο έχει αλλάξει σήμερα η ζωή του.

Γεμάτος αποκαλύψεις για την ζωή του ήταν ο Σαρμπέλ, στην χθεσινή του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από πάρα πολύ καιρό… στην οποία μίλησε για όλα. Τόσο για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε, όσο και για την αγάπη του προς την Ελλάδα.

Σαρμπέλ: Η αποκάλυψη για την γυναίκα του, η δύσκολη περιπέτεια υγείας του και ο έρωτας με την Ελλάδα

Στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά ήταν λοιπόν καλεσμένος ο Σαρμπέλ και μεταξύ άλλων μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Η εξομολόγηση του Σαρμπέλ για την δύσκολη περιπέτεια υγείας του

«Έκανα τρεις εγχειρήσεις στον λαιμό και ήμουν μόνος στο νοσοκομείο. Έβγαζα όγκους συνέχεια στον λαιμό και έκανα πολλούς μήνες αφωνία. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι μεγάλη ιστορία. Έχασα τον πατέρα μου πριν από χρόνια, νομίζω από το στρες το έπαθα. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, μετά ήρθε η κατηφόρα, ήμουν συνέχεια άρρωστος.

Ξεκίνησα το τργαούδι με τον πατέρα μου. Μεγάλωσα με ένα μπουζούκι στο πατάρι. Μεγάλωσα με Διονυσίου.

Αό πολύ μικρή ηλικία σαν Έλληνας μεγαλωμένος στο εξωτερικό είχα μία λατρεία στην Ελλάδα. Το δωμάτιό μου ήταν σαν την Ακρόπολη» είπε και αποκάλυψε πως ήταν όνειρό του να εγκατασταθεί μόνιμα εδώ.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν