«Σάρωσε» ο Σασμός με το χθεσινό επεισόδιο: Η σκηνή που αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό

Σασμός: Ο Αντώνης κοιτά κατάματα τον δολοφόνο του

Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» αναμένονται συγκλονιστικά, καθώς βρισκόμαστε μία ανάσα από τον δεύτερο μεγαλύτερο γάμο της σειράς από την αρχή της σεζόν και τα πρώτα καρέ που αποκαλύφθηκαν μας έδειξαν ότι πρόκειται για μία κορυφαία σεναριακά στιγμή.

Το πλάνο με τον Αντώνη να κοιτά κατάματα τον δολοφόνο του είναι συγκλονιστικό, τη στιγμή που μόλις έχει παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, την Μαρίνα του. Η υπόσχεση, το νέο τραγούδι αλλά και η αντίδραση του Twitter με τις αποκαλύψεις. Αμέτρητες και πάλι οι προειδοποιήσεις του κοινού του Σασμού προς τον Alpha για την κατάληξη του ρόλου του Δημήτρη Ήμελλου, του αγαπημένου αστυνόμου Αντώνη Φραγκιαδάκη που ντύνεται γαμπρός.

Αν είσαι από εκείνες που έτυχε να δεις και την ταινία «Ο Ράφτης» στην οποία ήταν πρωταγωνιστής ο ηθοποιός και γνώρισε πολλές διεθνείς διακρίσεις την περσινή χρονιά και επίσης τον παρακολουθείς από την αρχή της σειράς, θα έχεις καταλάβει το εύρος του ταλέντου του.

Σασμός: Ο ματωμένος γάμος Αντώνη και Μαρίνας

Τα πρώτα πλάνα από τον ματωμένο γάμο του Σασμού και η απόλυτη έκπληξη με την Καλλιόπη & τον Παύλο.

Ένα όμως μόλις καρέ από την συγκλονιστική σκηνή του ματωμένου του γάμου με την Μαρίνα που μόλις αποκαλύφθηκε, θα σε κάνει να τον εκτιμήσεις λίγο παραπάνω. Να κοιτά κατάματα τον Ευθύμη Φαρμάκη που οπλίζει το όπλο του εναντίον του. Το κοινό στο Twitter σοκαρίστηκε αλλά και συγκινήθηκε με την αποκάλυψη του τρέιλερ από το επίσημο προφίλ του Alpha στο Twitter.

Το ίδιο όμως κοινό, έσπευσε να προειδοποιήσει πως δεν θέλει νεκρό τελικά τον αστυνόμο. Δεν θέλει να χαλάσει αυτή η μαγεία του με την Μαρίνα. Το έχουν γράψει πολλές φορές στα social media και ούτε μπορούμε να φανταστούμε τι θα γίνει μόλις συμβεί σεναριακά, το αντίθετο.

«Κερί αναμμένο» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού του Σασμού

Και μετά τον κορυφαίο γάμο του Δημήτρη Λάλου και της Μαριλίτας Λαμπροπούλου ως Μαθιός και Βασιλική, ετοιμαζόμαστε για τον γάμο Αντώνη και Μαρίνας και ήδη έχουμε και νέο τραγούδι με τίτλο «Κερί αναμμένο» σε μουσική Νίκου Τερζή και με ερμηνευτή τον κορυφαίο κρητικό τραγουδιστή Βασίλη Σκουλά.

Η Αργυρώ θα δει για μία στιγμή τη μητέρα της ευτυχισμένη στο πλευρό του άντρα της ζωής της, μέχρι όλα να «σκοτεινιάσουν» ξανά. Προς το παρόν ζει ξανά τον μεγάλο έρωτα με τον Αστέρη όπως ήταν την πρώτη φορά, (σήμερα θα δούμε και απίστευτα ωραία πλάνα), αλλά το κοινό της ζητά να βρει το θάρρος και να του πει πως ο γιος της είναι και γιος του. Όλο διστάζει και όλο σιωπά.

Φοβάται ακόμη τις αντιδράσεις του και κυρίως τις αντιδράσεις του Αστέρη. Τελικά ποιος θα το πει αυτό το μυστικό για να ηρεμήσουμε; Χρονικά μην το περιμένεις τόσο άμεσα. Θα περάσουμε αρκετά επεισόδια με την αγωνία όλων για τη ζωή του Αντώνη ο οποίος θα χαροπαλεύει στην εντατική.

Εχει αρκετή αγωνία ακόμα η σειρά μιας και οι σεναριογράφοι της έχουν βάλει καθ΄όλα την φαντασία τους να δουλεύει. Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα να δούμε τις εξελίξεις.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα