«Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας»: Ξέσπασε σε δάκρυα ο άλλοτε χαμογελαστός Τούρκος σεφ

Τούρκος σεφ: Έκκληση για βοήθεια μετά τον φονικό σεισμό

Ο φονικός σεισμός στην Τουρκία έχει συγκλονίσει την παγκόσμια κοινότητα και με τη σειρά του viral στα social media έχει γίνει και ο δημοφιλής σεφ και ιδιοκτήτης εστιατορίων Μπουράκ, ο οποίος είναι γνωστός για το χαρακτηριστικό του χαμόγελο στα βίντεο αλλά και τα «θηριώδη» γεύματα που δείχνει να ετοιμάζει. Τώρα όμως το χαμόγελο του έχει σβήσει μετά τον μεγάλο σεισμό και ο ίδιος κάνει εκκλήσεις για βοήθεια προκειμένου να σωθούν οι εγκλωβισμένοι.

«Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας»: Ξέσπασε σε δάκρυα ο άλλοτε χαμογελαστός Τούρκος σεφ

Ο Μπουράκ βρίσκεται στην περιοχή Χατάι, μια από τις πόλεις της Τουρκίας που χτυπήθηκαν άγρια από το σεισμό των 7,8 Ρίχτερ αλλά και αυτόν των 7,6 Ρίχτερ που ακολούθησε. Αρκεί μια ματιά στους λογαριασμούς του στα social media για να καταλάβει κανείς τη δημοτικότητά του. Έχει 69,4 εκατ. followers στο Tiktok, 44 εκατ. followers στο Instagram, 8,46 εκατ. συνδρομητές στο YouTube.

Ωστόσο τώρα το χαμόγελο έχει σβήσει. Σε βίντεό του από τη Χατάι, ο Burak κλαίει με λυγμούς για την καταστροφή.

@cznburak

Yolculuk Hatay’a ve sırayla diğer illerimize Tırlarımızı çıkartıyoruz😔🤲

♬ orijinal ses – cznburak

Τούρκος σεεφ: «Σας παρακαλώ βοηθήστε μας»

«Σας παρακαλώ, όποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να το κάνει. Υπάρχει κόσμος εγκλωβισμένος, σε κακή κατάσταση. Μας στέλνουν μηνύματα αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από το να κοινοποιήσουμε» λέει μέσα σε κλάμματα ο Μπουράκ.

Σε άλλο βίντεο είναι μπροστά στα χαλάσματα με κόσμο που ψάχνει τους δικούς του, ενώ σε ένα ακόμα δείχνει την ανθρωπιστική βοήθεια που έχει φτάσει στην περιοχή.

Η κατάσταση στη Τουρκία παραμένει κρίσιμη αφού πολλοί εγκλωβισμένοι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια και κινδινεύει η ζωή τους από λεπτό σε λεπτό. Η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι κοντά τους. Η Ελλάδα από την μεριά της κάνει ότι μπορεί για να στείλει βοήθεια σ΄αυτούς τους σεισμόπληκτους ανθρώπους που ο εγκέλαδος στο πέρασμα του δεν άφησε τίποτα όρθιο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo