Σασμός: Τα γυρίσματα με τις εντυπωσιακές σκηνές δεν γίνονται μόνο στην Κρήτη

Σασμός: Πληροφορίες από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς

Όλο και πιο έντονο γίνεται το ενδιαφέρον του κοινού για την ελληνική σειρά “Σασμός”, καθώς οι εξελίξεις έχουν συγκλονίσει και συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Η τηλεοπτική σειρά έχει καταφέρει να κάνει τεράστια επιτυχία και παρότι το σενάριο βασίζεται σε παλιότερη εποχή και συγκεκριμένα σε μέρη της Κρήτης, πολλά από τα γυρίσματα γίνονται και στην Αττική και κανείς δεν το γνώριζε!

Πιο αναλυτικά ο Σασμός έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές με πολύ κόσμο να έχει ζηλέψει την κρητική κουλτούρα αλλά και τις ομορφιές του νησιού. Ωστόσο, τα πλάνα που βλέπουμε δεν είναι μόνο από την Κρήτη.

Ο Σασμός είναι μία από τις σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που έγιναν επιτυχία

Ο Σασμός είναι μία από τις σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που έγιναν επιτυχία σχεδόν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ο κόσμος έχει λατρέψει τη σειρά του Alpha και δεν χάνει επεισόδιο κάθε βράδυ, με τις εξελίξεις να είναι ολοένα και πιο συγκλονιστικές.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ, ο Μαθιός και η Βασιλική είναι τα top αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, όμως η μοίρα δεν τα θέλει μαζί. Δεν θα σου κάνουμε spoiler, όμως πριν δεις το αποψινό επεισόδιο, δεν θα ήθελες να μάθεις που γυρίζεται η αγαπημένη σου σειρά;

Σύμφωνα λοιπόν με το κανάλι στο YouTube @UpStories, ο Σασμός κατά το ήμισυ γυρίζεται στην Αττική σε μέρη που μοιάζουν πολύ σε περιοχές της Κρήτης.

Που γίνονται τα γυρίσματα της σειράς Σασμός

«Οι περιοχές που προβάλλονται στο βίντεο μας είναι τα Λεγρενά στο Σούνιο, το Πόρτο Ράφτη, η Κακιά Θάλασσα, μικροί κολπίσκοι στην ευρύτερη περιοχή της Λαυρεωτικής, κάποιες ξεχωριστές όμορφες γωνιές των Μεσογείων καθώς και πλάνα από την ευρύτερη περιοχή της Φυλής και της Χασιάς.

Φυσικά ένα πολύ μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς πραγματοποιούνται στην πανέμορφη Κρήτη όπου και στα ήθη και έθιμα της βασίζεται το σενάριο της σειράς».

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι