Σασμός: Θρήνος και οδυρμός στο τελευταίο επεισόδιο – Δυστυχώς το τέλος είναι το χειρότερο σενάριο απ΄ όλα

by Newsroom i-diakopes.gr
Σασμός: Θρήνος και οδυρμός στο τελευταίο επεισόδιο – Δυστυχώς το τέλος είναι το χειρότερο σενάριο απ΄ όλα

Η δραματική σειρά του ALPHA «Σασμός» πλησιάζει στο τέλος της, με το τελευταίο επεισόδιο να υπόσχεται συγκλονιστικές εξελίξεις και τραγικά γεγονότα. Ο Μαθιός πέφτει νεκρός από τους Μουντάκηδες, βυθίζοντας την οικογένειά του σε ανείπωτο πένθος.

Τελευταία Επεισόδια: Θρήνος και Σοκ
Μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν, η σειρά ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου, και οι σεναριογράφοι έχουν ετοιμάσει μεγάλες ανατροπές και αποκαλύψεις. Η ιστορία κλείνει όπως ξεκίνησε: με ένα φονικό που προκαλεί θρήνο και σοκ. Ο Μαθιός αποφασίζει να παραδοθεί για τον φόνο του Στεφανή, εκπληρώνοντας την υπόσχεση που έδωσε στη Μαρίνα. Παρά τις εντάσεις και τους κινδύνους που αυτή η κίνηση προκαλεί, ο Μαθιός ομολογεί το έγκλημά του και συλλαμβάνεται.

Σασμός: Θρήνος και οδυρμός στο τελευταίο επεισόδιο – Δυστυχώς το τέλος είναι το χειρότερο σενάριο απ΄ όλα

Η Ομολογία και η Εκδίκηση

Η ομολογία του Μαθιού σοκάρει όλους όσοι τον γνώριζαν και προκαλεί αντιδράσεις. Η οικογένειά του, αν και γνώριζε την αλήθεια, βρίσκεται στο πλευρό του και απαιτεί από την Αστυνομία αυστηρή φύλαξη, καθώς φοβούνται τα αντίποινα από τους Μουντάκηδες. Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, κατά τη μεταγωγή του, οι Μουντάκηδες καταφέρνουν να τον πλησιάσουν και να τον πυροβολήσουν. Ο Μαθιός πέφτει νεκρός, αφήνοντας όλους σοκαρισμένους και ανήμπορους να τον σώσουν.

Θρήνος στην Οικογένεια και στην Κοινότητα
Η Καλλιόπη, η Βασιλική και ο Αστέρης δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του Μαθιού και βυθίζονται σε απέραντο θρήνο. Η Βασιλική, ειδικά, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, βλέποντας για άλλη μια φορά τη ζωή της να ανατρέπεται δραματικά. Όλη η Άνω Ποριά συμπαραστέκεται στην οικογένεια, ενώ η θλίψη για τον θάνατο του Μαθιού είναι παντού αισθητή.

Παρά τον πόνο και τη θλίψη, υπάρχει η ελπίδα ότι ο θάνατος του Μαθιού ίσως φέρει την πολυπόθητη ειρήνη, τον σασμό, ανάμεσα στις αντιμαχόμενες οικογένειες. Αν και τα ένστικτα για εκδίκηση είναι ισχυρά, η τραγωδία μπορεί να αποτελέσει το σημείο καμπής που θα φέρει τη συμφιλίωση.

Προτεινόμενα