«Σε 3 μήνες θα περπατήσω ξανά» – Η ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη

Φωτογραφίες μέσα από το ΚΑΤ

Σημασία μόνο έχει η υγεία, δηλώνει ο παρουσιαστής που βρισκόταν στην φυλακή, ενώ ευχαριστεί τους γιατρούς του νοσοκομείου ΚΑΤ για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

«Μέσα στις δυσκολίες της ζωής που μπορεί να είναι πολλές το σημαντικότερο όμως είναι το θέμα της υγείας που εκεί δεν υπάρχει περιθώριο να μιλήσεις η να αναρωτηθείς το γιατί! Το μόνο που μπορείς να κανείς είναι να προσεύχεσαι να γίνεις το συντομότερο καλά να μπορέσεις να σηκωθείς να περπατήσεις να αποκατασταθεί η σπονδυλική στήλη και να ελπίζεις στον θεό και στους γιατρούς να μπορέσεις να γίνεις καλά! Αυτό είναι το μοναδικό που έχει σημασία η υγεία! 30 μέρες κλινήρης και 3 μήνες να ξαναπερπατήσω θέλει υπομονή και πίστη!!! Σε αυτές τις στιγμές και ώρες βλέπεις τη ζωή με άλλη ματιά! Σημασία μόνο έχει η υγεία μας. Ευχαριστώ τους γιατρούς του νοσοκομείου για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν προκειμένου να μπορέσω να σηκωθώ από το κρεβάτι αλλά και στη συνέχεια να περπατήσω! Ευχαριστώ το θεό που είμαι ζωντανός και πραγματικά σε αυτές τις στιγμές αντιλαμβάνομαι τι πραγματικά έχει σημασία και αυτό που έχει είναι μόνο η ζωή μας! Ευχαριστώ πολύ που είμαι ζωντανός και ελπίζω σύντομα να γίνω καλά! Μην χάνεται την ελπίδα και να έχετε υπομονή γιατί η σοφία του κόσμου είναι όντως σε δυο λέξεις».

Η ανάρτηση του Μένιου Φουρθιώτη μέσα από το νοσοκομείο

Related posts

Αληθινή ιστορία: Μετά το σοβαρό τροχαίο ο γιος συνήλθε, δεν γνώριζε ότι ο πατέρας του είχε πεθάνει και η απάντησή του ξαφνιάζει

ΗΠΑ: Βαρύ το πένθος για τον 13χρονο – Σκοτώθηκε για να σώσει την αδελφή του – «Δεν έχει καμία εγκεφαλική λειτουργία, χάθηκε για πάντα»

Ένοχος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης: Ποινή φυλάκισης 26 μήνες με αναστολή

Τσακίζει κόκκαλα η ιστορία τους: Με διαφορά λίγων μηνών ένα ζευγάρι «χτυπήθηκε» από σοβαρά τροχαία

Συντετριμμένη η η Κατερίνα Τσάβαλου για το παιδί που έχασε: «Λυπήθηκα πολύ για αuτήν την ψυχούλα»

Σε σοβαρή κατάσταση δύο από τους τέσσερις τραυματίες μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park

Τρομερό ατύχημα στο Allou Fun Park – Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Αντίο, λοιπόν, ανύπαρκτε πρώην σύζυγε μου – Ένα χρόνο μετά δεν κάνω άσχημες σκέψεις για τον εαυτό μου»

Το ξέσπασμα ενός χήρου μπαμπά: «Δεν πρόκειται να παρηγορήσω κανέναν. Έχω να φροντίσω το παιδί μου και μένα»