Σε άσχημη κατάσταση η Έλενα Παπαρίζου – Ο λόγος που βρίσκεται στα δικαστήρια

by Τόνια Τζαφέρη

Έλενα Παπαρίζου: Αντιμέτωπη και πάλι με τον πρώην σύντροφο της στις δικαστικές αίθουσες

Η γνωστή τραγουδίστρια εδώ και χρόνια έχει χωρίσει από τον Τόνυ Μαυρίδης, ωστόσο οι δυο τους δεν μπόρεσαν “να τα βρουν” στο μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας και έτσι η μόνη λύση ήταν το δικαστήριο. Στις δικαστικές αίθουσες συναντήθηκαν ξανά η Έλενα Παπαρίζου και ο πρώην σύντροφος και συνεργάτης της Τόνυ Μαυρίδης.

Σε άσχημη κατάσταση η Έλενα Παπαρίζου – Ο λόγος που βρίσκεται στα δικαστήρια

Η τραγουδίστρια βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Καψάλη, στο κτίριο 12 της Ευελπίδων προκειμένου να αντιμετωπίσει για ακόμα μία φορά τον πρώην σύντροφό της, Τόνυ Μαυρίδη.

Για ποιον λόγο η Έλενα Παπαρίζου μήνυσε τον πρώην σύντροφο της

Η Έλενα Παπαρίζου, έχει μηνύσει τον πρώην σύντροφό της για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της, με τους δυο τους να βρίσκονται σε έντονη δικαστική διαμάχη και για οικονομικούς λόγους, καθώς μετά τον χωρισμό τους δεν κατάφεραν ποτέ να συμφωνήσουν σχετικά με το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας, η οποία ήταν αρκετά μεγάλη.

Σε άσχημη κατάσταση η Έλενα Παπαρίζου – Ο λόγος που βρίσκεται στα δικαστήρια

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα, Αναστασία Ζάρκα: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και μου είπε ότι «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση». Ο δικηγόρος της μας είπε ότι όλα είναι για οικονομικούς λόγους».

Σημειώνεται, πάντως, πως ο Τόνυ Μαυρίδης δεν έδωσε το «παρών» στο δικαστήριο, ενώ αρνήθηκε να κάνει και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo