Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα ο Γιάννης Πλούταρχος: Στόλισαν το δέντρο και φτάνει μέχρι το ταβάνι

Γιάννης Πλούταρχος: Δείτε τη φωτογραφία

Μία ευτυχισμένη οικογένεια έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Παπαδοπούλου και τα πέντε παιδιά τους, στόλισαν το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο σαλόνι του σπιτιού.

Μάλιστα, μία από τις κόρες του τραγουδιστή δημοσίευσε φωτογραφίες σε instastory και είδαμε πρώτη φορά το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της οικογένειας Κακοσαίου.

Γιάννης Πλούταρχος: Η ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη γυναίκα του

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, αποτελούμενη από τους ίδιους και τα πέντε παιδιά τους, την Κατερίνα, τον Γιώργο, την Ελεωνόρα, την Παναγιώτα και τον Κωνσταντίνο.

Άλλωστε, όπως έχει υπογραμμίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του «μέσα σε μια διαδρομή που κάναμε, Αθήνα-Θεσσαλονίκη, είπαμε ο ένας στον άλλο όλη μας τη ζωή και από τότε είμαστε μαζί. Στάθηκα τυχερός! Θυμάμαι ακόμη το αγροτικάκι που είχα εκείνη την περίοδο, το οποίο δεν είχε καθίσματα, ήταν τρακαρισμένο από παντού και μάλιστα ντρεπόμουν να το παρουσιάσω στην Μαρία! Μετά από ένα μήνα της είπα ότι είχα αυτοκίνητο».

Και συμπληρώνει ο Γιάννης Πλούταρχος «χρειάστηκα τρεις ματιές για να καταλάβω ότι η Μαρία ήταν για μένα: Μια που την είδα, μια που την ερωτεύτηκα και μια που πίστεψα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου και ο μεγαλύτερος μου έρωτας. Ζούμε μαζί, έχουμε πέντε παιδιά, τα μεγαλώνουμε και είμαστε ένα παραδοσιακό κι ευτυχισμένο αντρόγυνο. Το εύκολο είναι να ακολουθείς τις προσταγές του σώματος, να μπλεχτείς στα πάθη και στα περιστασιακά “θέλω” σου και να τα κάνεις όλα κουρέλι. Αναλογίσου όμως πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι όλη σου τη ζωή με τον ίδιο άνθρωπο, να δημιουργείς και να συμπορεύεσαι μαζί του. Αυτό για μένα είναι ροκ. Γνήσιο ροκ της ζωής».

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει