«Σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα»: Εξομολόγηση από την Άννα Αμανατίδου

by Τόνια Τζαφέρη

Άννα Αμανατίδου: Η δημόσια εξομολόγηση της για τον προηγούμενο σύντροφό της

Άννα Αμανατίδου: Την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM όπου κατάφερε να φτάσει αρκετά μακριά. Είναι από την Θεσσαλονίκη, ενώ η ενασχόληση της με τα social media, είναι μια από τις αγαπημένες της.

Πρόσφατα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη. Ο λόγος για την  Άννα Αμανατίδου, η οποία μεταξύ άλλων προχώρησε και σε μία συγκλονιστική μαρτυρία σχετικά με έναν προηγούμενο σύντροφό της. Ο οποίος, όπως αποκάλυψε την είχε χτυπήσει σε δημόσιο χώρο.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM, εξήγησε πως με το που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό σηκώθηκε και έφυγε καθώς καμία γυναίκα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά.

«Μου έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο σε σχέση. Έχει τύχει να απλώσει χέρι πάνω μου κάποιος. Είχαμε δεσμό και κάποια στιγμή σε δημόσιο χώρο μού έδωσε σφαλιάρα. Έφυγα την ίδια στιγμή και θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες καμία να μη δεχτεί τέτοιου είδους συμπεριφορά. Αν μείνει μαζί με έναν τέτοιο άνθρωπο, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη χειρότερα και να φτάσουν στα άκρα. Δεν αξίζει καμία γυναίκα τέτοια συμπεριφορά.

Δεν έχω σχέση, είμαι μόνη μου. Επειδή δεν έχω βρει τον κατάλληλο γιατί είμαι πολύ επιλεκτική σε αυτό το κομμάτι. Θέλω έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση, να μην έχει ανασφάλειες, χωρίς ζήλια και να μου προσφέρει ασφάλεια και πάνω απ’ όλα να υπάρχει χημεία μεταξύ μας», είπε μεταξύ άλλων το μοντέλο.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα