Σε κακή κατάσταση η Άντζελα Γκερέκου: Σταματά τα γυρίσματα για τη σειρά του Mega – Όλο το παρασκήνιο

Άντζελα Γκερέκου: Σταματά τα γυρίσματα με το Mega

Άντζελα Γκερέκου: Προσωρινά θα απουσιάζει από τα γυρίσματα με το Mega

Άντζελα Γκερέκου: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου. Μπορεί η ηθοποιός, να γνώριζε για την βεβαρημένη κατάσταση υγείας του συζύγου της, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό το αιφνίδιο τέλος. Μάλιστα, πολλές φορές η κατάσταση του τραγουδιστή στο παρελθόν ήταν κρίσιμη, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί δίνοντας μάχη μεταξύ ζωής και θανάτου.

Για όσους δεν το θυμούνται ο Τόλης Βοσκόπουλος το 2015 διαγνώστηκε με καρκίνο στον πνεύμονα. Συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2015, είχε υποβληθεί σε αφαίρεση όγκου από τον άνω λοβό του δεξιού πνεύμονα. Η επέμβαση, που είχε διάρκεια 3,5 ώρες, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η αφαίρεση όγκου μικρών διαστάσεων, είχε γίνει με ανοικτό χειρουργείο (θωρακεκτομή) από τον Ελληνοιορδανό δρα Γαβριήλ Νταχάμπρε.

Από εκείνη τη στιγμή η Άντζελα Γκερέκου ήταν προετοιμασμένη για τα πάντα. Όχι όμως για το τέλος του, καθώς παρά την επιβαρυμένη υγεία του συζύγου της, όλοι περιμέναν πως θα πάρει εξιτήριο από το 251. Τον πρόδωσε όμως απροσδόκητα η καρδιά του.

Αυτό ήταν το γεγονός, σόκαρε την ηθοποιό, αλλά και την κόρη της Μαρία. Όπως μου είπε χθες άνθρωπος που γνώριζε καλά τις καταστάσεις «Το περίμεναν εδώ και χρόνια, όχι όμως τη συγκεκριμένη στιγμή».

Άντζελα Γκερέκου: Σταματά τα γυρίσματα με το Mega

Άσχημη η ψυχολογική κατάσταση της Άντζελας Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Σταματά τα γυρίσματα για την «Γη της Ελιάς», καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ.

Η συμμετοχή της στη σειρά θα συνεχιστεί κανονικά. Ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου, θα γίνει κάθε διευκόλυνση της ηθοποιού στα σετ των γυρισμάτων. Ήδη υπάρχει ένα πρώτο στοκ επεισοδίων και πολύ σύντομα η Άντζελα Γκερέκου θα επιστρέψει στα καθήκοντά της. Άλλωστε γνωρίζουν οι πάντες πόσο άψογη επαγγελματίας είναι.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα