Σε κρίσιμη κατάσταση ο Τζέρεμι Ρένερ: Παλεύει για τη ζωή του ο αστέρας του Χόλιγουντ

Τζέρεμι Ρένερ: Δίνει μάχη για τη ζωή του ο ηθοποιός

Εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο σταρ της Marvel καθώς τραυματίστηκε ενώ καθάριζε τα χιόνια στο σπίτι του.

Τραυματίστηκε ενώ καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη και η οικογένειά του ξαγρύπνησε στο πλευρό του. Ο 51χρονος σταρ της Marvel μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο την Κυριακή.

Ο Ρένερ, ο οποίος έχει μια εννιάχρονη κόρη την Άβα με την πρώην σύζυγό του Sonni Pacheco, διαθέτει έναν αριθμό εκχιονιστικών μηχανημάτων που χρησιμοποιεί για να καθαρίζει τη μεγάλη είσοδο του σπιτιού του, καθώς και δρόμους και μονοπάτια στην περιοχή. Ο ηθοποιός του Hawkeye είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά κάνει αναρτήσεις για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που πλήττουν την περιοχή όπου μένει.

Τι δήλωσε ο ατζέντης του Τζέρεμι Ρένερ

Ο ατζέντης του δεν αποκάλυψε πώς κατάφερε να τραυματιστεί τόσο άσχημα, ανακοινώνοντας μόνο πως το «ατύχημα σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του εκχιονισμού», προσθέτοντας ότι ο ηθοποιός λαμβάνει «εξαιρετική ιατρική φροντίδα» και η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Είναι «σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπός του.

Το πρωί της Κυριακής, το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe κοντά στο Ρίνο κλήθηκε στο ράντσο του Ρένερ.

Το ατύχημα συνέβη καθώς έπεσε ένα μέτρο χιόνι τη νύχτα μεταξύ παραμονής και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Σφοδρή χειμερινή καταιγίδα σφυροκόπησε και πάλι την περιοχή, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Ο Ρένερ έγραψε στο Twitter για την τεράστια ποσότητα χιονιού στο ράντσο του στις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο: «Η χιονόπτωση στη λίμνη Τάχο δεν είναι αστείο».

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων