Σε λιγότερο από 10 λεπτά: Το πάμφθηνο κόλπο για να γυαλίζει ο φούρνος σας στη στιγμή

Σε λιγότερο από 10 λεπτά: Το πιο φθηνό κόλπο για ένα αστραφτερό φούρνο μικροκυμάτων

Μια δύσκολη οικειακή εργασία είναι το καθάρισμα του φούρνου. Ωστόσο, το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, θα σας κάνει την ζωή πιο εύκολη και θα γνωρίσετε έναν οικονομικό τρόπο για το καθάρισμα του φούρνου μικροκυμάτων.

Μια μητέρα δύο παιδιών από την Αυστραλία, η Carolina McCauley αποκάλυψε μέσα από βίντεο στο tiktok, πώς καθαρίζει εύκολα και γρήγορα την οικιακή συσκευή στην κουζίνα.

Συγκεκριμένα, η ίδια υποστηρίζει πως με τις οδηγίες αυτές, μέσα σε δέκα λεπτά θα έχετε έναν πεντακάθαρο φούρνο μικροκυμάτων.

Το viral βίντεο για να λάμπει ο φούρνος μικροκυμάτων σας σε λιγότερο από 10 λεπτά

Η Carolina το μόνο που χρησιμοποιεί είναι δύο υλικά: ένα μπολ με ξύδι και μια κουταλιά υγρό πιάτων.

Στη συνέχεια τοποθετεί το μπολ στον φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για μόλις τρία λεπτά. Αφήνει την πόρτα του φούρνου κλειστή για άλλα πέντε λεπτά και τέλος βγάζει το μπολ και με ένα πανί καθαρίζει εύκολα τις βρωμιές.

Ορισμένοι σε σχόλια ανέφεραν πως θα βοηθούσε να πρόσθετε και λίγο λεμόνι. Το βίντεο έχει γίνει viral καθώς έχει ήδη πάνω από 44 χιλιάδες προβολές.

@carolina.mccauley Life Hack to clean your microwave ?? #cleaninghacks #homecleaninghack #homehacks #homehackswithcarolina ♬ original sound – boppagaming

Related posts

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον