Σε νέα «ερωτική φωλιά» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανακοίνωση της μετακόμισής της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας

Μέσα από ένα story στο Instagram, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Η παρουσιάστρια φαίνεται να ζει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια φαίνεται να επιβεβαιώνει δημοσίευμα που την ήθελε να μετακομίζει μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι, σε πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», το ζευγάρι θα μετακομίσει στην περιοχή της Βούλας. Μάλιστα, το σπίτι λέγεται πως θα είναι κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, στο οποίο τους τελευταίους μήνες και έμενε η οικογένειά της όποτε έρχονταν στην Αθήνα από τη Ρόδο.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Related posts

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι