Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της – Η πρώτη φωτογραφία και ο πατέρας του παιδιού

Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε τη φωτογραφία με την οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Η μία μετά την άλλη ανακοινώνονται οι εγκυμοσύνες στην εγχώρια showbiz, τον τελευταίο χρόνο, με την τελευταία προσθήκη να είναι και η πιο ξαφνική. Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία φέτος επέλεξε να απομακρυνθεί από την τηλεόραση, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, την οποία φαίνεται σχεδίαζε καιρό, ξαφνιάζοντας τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη βρίσκεται η παρουσιάστρια, η οποία το κρατούσε κρυφό όλο αυτό το διάστημα, μέχρι να σιγουρευτεί πως όλα βαίνουν καλώς.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό.

Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!»

Ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου και πατέρας του παιδιού που περιμένει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει λοιπόν η Μαλέσκου, μαζί με τον σύντροφό της, τον Κωνσταντίνο Δανιά, με τον οποίο είναι ενάμιση χρόνο μαζί. Ο Κωνσταντίνος ασχολείται με τα extreme sports και είναι δάσκαλος θαλάσσιων σπορ, ενώ κάνει και μοτοκρός. Τα θαλάσσια σπορ είναι κι ένα κοινό πάθος με τη Μαλέσκου, που ουκ ολίγες φορές έχει δείξει σε αναρτήσεις της την αγάπη της γι’ αυτά.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα