Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Τούνη: Έκλαψε από τα γέλια για το «πρώτο της story ως δεσμευμένη γυναίκα»

by Εύα Ζαχαριάδη

Ιωάννα Τούνη: Η πρόταση γάμου, το μονόπετρο και η στιγμή που ξέσπασε σε γέλια

Η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα από μια φωτογραφία που δείχνει το μονοπετρό της στην Βενετία. Η ίδια όπως φαίνεται σ’ ένα story της, δεν έχει συνηδειτοποιήσει για τα καλά πως είναι δεσμευμένη γυναίκα.

Η instagrammer και ο σύντροφός της βρίσκονται αυτή την περίοδο στη Βενετία, το μέρος που επέλεξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να της κάνει την πρόταση γάμου.

Σε πελάγη ευτυχίας η Ιωάννα Τούνη: Έκλαψε από τα γέλια για το «πρώτο της story ως δεσμευμένη γυναίκα»

Ωστόσο, εκείνη συνεχίζει να κάνει διάφορους διαγωνισμούς από το προφίλ της στο Instagram σχετικά με προϊόντα από διάφορες εταιρείες που συνεργάζεται. Πριν ξεκινήσει ένα story για μία προώθηση, συνειδητοποίησε ότι αυτό το story που πήγαινε να κάνει μέσα από το προφίλ της, ήταν το πρώτο της «ως δεσμευμένη γυναίκα» και αμέσως ξέσπασε σε γέλια. «Πρώτο story ως δεσμευμένη γυναίκα επίσημα είναι αυτό;» ακούγεται να λέει και κάποιος που ήταν στο ίδιο δωμάτιο έκανε ένα σχόλιο, που την έκανε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της. 

Μάλιστα, έγραψε στην ανάρτησή της «Συγγνώμη γι’ αυτό» προσθέτοντας ένα εικονίδιο με κλάματα από γέλια.

Ιωάννα Τούνη: Το στόρι που ξεσπάει σε γέλια

Δείτε το βίντεο

Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη νωρίτερα, στο Instagram, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενετία, όπου και έγινε η πρόταση γάμου. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι. 

Μιλώντας για την Ιωάννα Τούνη και το μωρό που περιμένουν, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε πει σε πρόσφατες δηλώσεις του: «Η Ιωάννα είναι στον 5ο μήνα, φουσκώνουμε. Θα δούμε που θα μείνουμε. Το πιο σημαντικό είναι τον πρώτο καιρό που θα έρθει το παιδάκι, να είμαστε μαζί. Ό,τι απόφαση πάρουμε εκείνη τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει ο ένας τον άλλον. Γάμος προφανώς θα γίνει. Αλλά όχι τώρα. Γιατί θα ήθελε και η Ιωάννα και εγώ να περάσουμε καλά». 

«Η εγκυμοσύνη της δεν είναι πολύ καλή. Είχε πολλούς εμετούς, ακόμη και τώρα. Ταλαιπωρείται σε αυτό το κομμάτι. Δε μπορεί να φάει, δε μπορεί να το ευχαριστηθεί. Σε επηρεάζει πολύ αυτό το κομμάτι. Δόξα τω Θεώ δεν έχουμε κάποιο θέμα υγείας και όταν έρθει το μωράκι στα χέρια μας, δε θα το θυμόμαστε καν» σχολίασε. 

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo