Σε πελάγη ευτυχίας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Μου έχει αλλάξει όλη η ζωή»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το μοντέλο απολαμβάνει την πατρότητα

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, τις τελευατίες ημέρες απολαμβάνει την πατρότητα, καθώς την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, ήρθε στον κόσμο ο γιος του. Μάλιστα το μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο εξέφρασε τα συναισθήματα του μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού με την Ιωάννα Τούνη.

Ο instagrammer, ο οποίος τις τελευταίες ώρες παρουσιάζει με κάθε ευκαιρία, όσα βιώνει δίπλα στην Ιωάννα Τούνη και το μωρό τους, γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους, πως η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Με βίντεο που ανέβασε στα stories του Instagram ο ίδιος μίλησε για τις πρώτες ώρες, μετά τη γέννηση του γιου του.

«Προφανώς και δεν έχουμε ξυπνήσει τώρα, έχουμε ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς. Βγήκα για να κάνω κάποιες δουλειές. Παιδιά δεν θα το πίστευα ποτέ ότι μπορεί να σου αλλάξει κάτι τόσο πολύ τη ζωή. Και σίγουρα όλες οι καλημέρες από εδώ και πέρα θα είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με αυτό που ζούσα πριν. Τι να σας πω δε ξέρω, καλημέρα σας εύχομαι παιδιά» ανέφερε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα