Νωρίς το πρωί έμαθε τα δυσάρεστα νέα και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Το δημόσιο αντίο και η φώτο στο διαδίκτυο

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η δημοσίευση για τον θάνατο του Νότη Μαυρουδή

Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους έστειλε μήνυμα συμπαράστασης, στον καλό της φίλο και γιο του κορυφαίου μουσικού και συνθέτη Νότη Μαυρούδη που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. «Αλλά εγώ σκέφτομαι ότι έφυγε ο μπαμπάς του Χάρη» έγραψε στο Facebook η ηθοποιός.

Το συγκινητικό «αντίο» της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους

Η τραγική είδηση του θανάτου του Νότη Μαυρουδή, ύστερα από πτώση στο εξοχικό του σπίτι στο Πήλιο, έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τραγουδιστές, συνθέτες και ηθοποιοί που συνεργάστηκαν μαζί του, έγραψαν ιδιαίτερα συγκινητικά μηνύματα για την απώλειά του, την οποία γνωστοποίησε το βράδυ της Τρίτης 3 Ιανουαρίου μέσω του Facebook, ο γιος του και ηθοποιός Χάρης Μαυρουδής.

Λίγα λεπτά μετά την γνωστοποίηση της τραγικής είδησης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους η οποία συνδέεται φιλικά με τον γιο του μεγάλου καλλιτέχνη, έγραψε ένα ιδιαίτερο μήνυμα συμπαράστασης προς την οικογένειά του. Στην ανάρτησή της γράφει χαρακτηριστικά:

«Adio. O μπαμπάς του φίλου μου, Χάρη Μαυρουδή, έφυγε. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης έφυγε. Αλλά εγώ σκέφτομαι ότι έφυγε ο μπαμπάς του Χάρη».

Η τελευταία συνέντευξη του Νότη Μαυρουδή

Η ανάρτηση της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους για τον Νότη Μαυρουδή

Related posts

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές