Σε πολύ κακή κατάσταση ο Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν τον θέλει κανείς και να μιλήσει σε κανέναν, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του τον διώχνει άρον-άρον

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποια είναι η κατάσταση του μετά την φυλακή

Οι δυσκολίες για τον ηθοποιό συνεχίζονται ακόμη και μετά την φυλακή, καθώς προσπαθεί να απομονωθεί και κανείς δεν θέλει να τον ξέρει και να του μιλάει.

Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αναζητά νέα κατοικία.

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος απάντησε: «Είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο η υγεία αλλά έχει πάρει μεγάλο έκταση αυτό. Το πρόβλημα υγείας του είναι πολύ επιθετικός σακχαρώδης διαβήτης. Όσοι συνάνθρωποί μας έχουν αυτό το πρόβλημα μπορούν να καταλάβουν πώς είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης. Όπως έχω ξαναπεί, ο πατέρας του πέθανε από την ίδια αιτιολογία».

Περισσότερες δηλώσεις από τον δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη

Όσον αφορά στο πώς πέρασε το καλοκαίρι του ο ηθοποιός, ο δικηγόρος ανέφερε: «Το καλοκαίρι το πέρασε στο σπίτι του και για λίγες ημέρες πήγε στο πατρικό του, σε ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα. Κάθισε εκεί, είδε τους συντοπίτες του, τους συγχωριανούς τους και παλιούς φίλους, και έπειτα γύρισε στο σπίτι του» και πρόσθεσε «ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τον έχει παρακαλέσει να εγκαταλείψει το σπίτι και αναζητά νέα κατοικία στο Παγκράτι ή στα Πατήσια».

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη