Σε σκάφος με θέα το νησί: Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον 34χρονο γυμναστή σύντροφό της

Μελίνα Νικολαΐδη: Πιο ερωτευμένη από ποτέ η κόρη της Δέσποινας Βανδή

Πρόσφατα η σχέση της Μελίνας Νικολαΐδη με τον 34χρονο επιχειρηματία είδε το φως της δημοσιότητας ωστόσο το λαμπερό ζευγάρι το είχαμε δει μαζί, για πρώτη φορά, σε μια καλοκαιρινή φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου.

Η ίδια, όπως και η μαμά της Δέσποινας Βανδή, αυτή την περίοδο φαίνεται πως βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της αφού και σπουδάζει στο Λονδίνο και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός 34χρονου βολεϊμπολίστα – personal trainer – επιχειρηματία.

Ο έρωτάς τους παρά το γεγονός πως μετρά ήδη κάτι μήνες και μάλιστα ο Αλέξανδρος έχει γνωρίσει και την… πεθερά του τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Μελίνα Νικολαΐδη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφο της

Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού είδαμε στον λογαριασμό του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram, από καλοκαιρινές διακοπές στην Κίμωλο με μεγάλη παρέα. Η Μελίνα Νικολαΐδη διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.

Η πρώτη ανάρτηση της Μελίνας με τον Αλέξανδρο

Η ίδια, βέβαια, το Σάββατο 5/11 δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε εκείνο το βράδυ και του έκανε μία μικρή αφιέρωση. Δεν μπορεί να κρυφτεί πια, ωστόσο της αξίζει να το ζήσει!

«Ο λίμπερο της καρδιάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία και ο καλός της την αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί