Σε σοβαρή κατάσταση η υγεία της Μίνας Αδαμάκη: «Ένας άνθρωπος μόνο την φρόντιζε, η γειτόνισσά της»

Μίνα Αδαμάκη: Το πρόβλημα υγείας και η μοναξιά

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη, νοσηλεύεται σε σοβαρή καταστάση στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Η ηθοποιός ζει μόνη της χωρίς να έχει κοντινούς συγγενείς και χωρίς να έχει κάποιον να την φροντίσει πέρα από μια γειτόνισσα της.

Η Μίνα Αδαμάκη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, σε σοβαρή κατάσταση, όπως υπογράμμισε συγγενικό της πρόσωπο στον Σπύρο Μπιμπίλα.

Η είδηση για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της ηθοποιού έγινε γνωστή, μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε, την περασμένη Κυριακή, ότι “έφυγε” από τη ζωή, με αποτέλεσμα τα social media να γεμίσουν από συλλυπητήρια μηνύματα.

Η φήμη για τον θάνατο της ηθοποιού ήταν δύσκολο να επιβεβαιωθεί, διότι -όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive»- η ηθοποιός ζει μόνη και δεν έχει κοντινούς συγγενείς.

Σύμφωνα με πρόσωπο από το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον της ηθοποιού – με το οποίο επικοινώνησε ο Σπύρος Μπιμπίλας – η ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αντιμετωπίζοντας ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και το τελευταίο διάστημα, πριν νοσηλευτεί, ο μοναδικός άνθρωπος που είχε για να την φροντίζει ήταν μια γειτόνισσά της.

Μίνα Αδαμάκη: Το ρεπορτάζ του Tlive για την ηθοποιό

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί