Σε τραγική κατάσταση η Φουρέιρα: Η νέα της ανάρτηση για το θάνατο του Madclip

by Τόνια Τζαφέρη

Ελένη Φουρέιρα: Δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του Madclip

Ελένη Φουρέιρα: Η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία βρισκόταν μαζί με τον ράπερ στον γάμο φίλων τους, λίγο πριν το μοιραίο τροχαίο, δημοσίευσε ένα insta story με τους παρακάτω στίχους, εκφράζοντας τα συναισθήματά της. «Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν», έγραψε. Το δίστιχο αποτελεί ποίημα του Κωνσταντίνου Ι. Κορίδη με τίτλο “Δημιουργία”.

Ενδελεχή έρευνα πραγματοποίησαν τα στελέχη της Τροχαίας για το δυστύχημα με θύμα τον γνωστό τράπερ, Mad Clip, με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες πρώτες εκτιμήσεις και κάποιες πρώτες απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα της υπόθεσης.

1) Υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα; Η απάντηση που δίνουν αστυνομικές πηγές είναι αρνητική. Και αυτό προκύπτει, όπως λένε, από δύο «καθαρά» βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές και απεικονίζουν το περιστατικό.

2) Διαδραμάτισε κάποιο ρόλο το Audi R8; Και σε αυτή την περίπτωση αστυνομικές πηγές απαντούν αρνητικά. Από την εξέταση του οδηγού αλλά και από το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκύπτει ότι το Audi R8 κρατά απόσταση από την Porsche του 34χρονου μουσικού.

3) Ο Mad Clip έκανε κόντρες στο δρόμο; Η απάντηση και σε αυτό το ερώτημα είναι αρνητική. Από τις καταθέσεις που συγκέντρωσαν οι άντρες της Τροχαίας δεν προκύπτει ότι ο γνωστός μουσικός έκανε κόντρες με άλλα οχήματα. Αυτό που προκύπτει είναι ότι είχε υπερβεί κατά πολύ το όριο ταχύτητας που προβλέπεται στο συγκεκριμένο δρόμο. Και πολλά ακόμη ερωτήματα όπως τα αν φορούσε ζώνη και τα σχετικά…

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα: Η νέα της ανάρτηση για το θάνατο του Madclip

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα