Σε βαθιά θλίψη η Γλυκερία: Το σπαρακτικό αντίο της τραγουδίστριας και η κοινή φωτογραφία

Γλυκερία: Δείτε την ανάρτηση τηα τραγουδίστριας

Η είδηση του θανάτου του Νότη Μαυρουδή έχει σοκάρει ολόκληρο το Πανελλήνιο και μάλιστα ηΤατιάνα Στεφανίδου που επικοινώνησε με δημοσιογράφο και συγγενή της οικογένειας είπε:

«Είχε γραφτεί από χθες ότι ο άνθρωπος είχε βγει να κάνει κάτι εργασίες, ότι είχε βάλει ένα ξύλο και προσπάθησε να ανέβει πάνω του για να κάνει τις δουλειές του και διάφορα άλλα. Επειδή είχαμε μια επικοινωνία με την κα Μαυρουδή, τη συνάδελφο δημοσιογράφο μας εξήγησε ότι ο άνθρωπος είχε μαζέψει τα πράγματά του και ετοιμάζονταν να γυρίσουν πίσω στην Αθήνα. Δεν βγήκε να κάνει καμία εργασία, γλίστρησε και έπεσε από το ένα επίπεδο στο άλλο. Αυτό που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του ήταν η κουπαστή».

Η ανάρτηση του γιου του, Χάρη Μαυρουδή

Γλυκερία: Η συγκινητική ανάρτηση της τραγουδίστριας για τον Νότη Μαυρουδή

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος, ανάμεσά τους και η Γλυκερία, η οποία θέλησε να αποχαιρετήσει τον Νότη Μαυρουδή με ένα συγκινητικό μήνυμα και μία φωτογραφία από το παρελθόν.

«Χαράζει η μέρα και η πόλη έχει ρεπό στη γειτονιά μας καπνίζει ένα φουγάρο κι εγώ σε ζητάω σαν πρωινό τσιγάρο και σαν καφέ πικρό και σαν καφέ πικρό… Η θλίψη μου βαθιά για τον άδοξο θάνατό σου αγαπημένε μου Νότη! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί σου! Ήσουν πολύ σπουδαίος! Καλό σου ταξίδι στο φως!», γράφει στην ανάρτησή της.

Related posts

«Βóμβα» από τον Καλλιάνο: Ο διασημότερος δικηγόρος της χώρας ανέλαβε την υπόθεση του θaνάτου του πατέρα του

Ρίχνει το Instagram η Δανάη Μπάρκα: Η φωτογραφία που κάνει του πάντες να παραμιλούν

Τεράστια Aνατpοπή με την σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»