«Σεισμός» στην ελληνική τηλεόραση: Επιστρέφει το… Στην Υγειά Μας, με άλλο όνομα και άλλον παρουσιαστή – Δες ποιον

by Newsroom i-diakopes.gr
«Σεισμός» στην ελληνική τηλεόραση: Επιστρέφει το… Στην Υγειά Μας, με άλλο όνομα και άλλον παρουσιαστή – Δες ποιον

Η εκπομπή «Στην Υγειά Μας ρε Παιδιά» έχει γράψει τη δική της μοναδική ιστορία στο χώρο της τηλεόρασης και πλέον ετοιμάζεται η μεγάλη της επιστροφή.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μέχρι πριν λίγα χρόνια παρουσίαζε με τεράστια επιτυχία την εκπομπή «Στην Υγειά Μας ρε Παιδιά», η οποία λατρεύτηκε από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.

Πλέον η συγκεκριμένη εκπομπή δεν προβάλεται στην ελληνική τηλεόραση, όμως αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κάνει δυναμική επιστροφή με άλλο όνομα κι άλλον παρουσιαστή.

Επιστρέφει ανανεωμένο κι αλλαγμένο το «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» – Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Το trailer της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της ΕΡΤ “Παρέα”.

Η “Παρέα” με τον Γιώργο Κουβαρά, η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ με επίκεντρο τη μουσική, έρχεται πολύ σύντομα στην ΕΡΤ1.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Δημόσια Τηλεόραση έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της εκπομπής, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 22:00.

“Συντροφιά με πολλή μουσική και κέφι έρχεται να μας κρατάει τα Σαββατόβραδα η νέα ψυχαγωγική εκπομπή της #ΕΡΤ1 με οικοδεσπότη τον Γιώργο Κουβαρά / @giorgoskouvaras!

#ΠΑΡΕΑ🎤 | Πρεμιέρα Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 22:00” αναφέρει ο επίσημος λογαριασμός της ΕΡΤ.

Δείτε το βίντεο:

Έρχεται η 26η Γιορτή Σπόρων του Πελίτι: Δωρεάν σπόροι για όλους – Αναλυτικό πρόγραμμα

Κινέζος φοιτητής από την Σαγκάη ερωτεύτηκε την Ελληνική Γλώσσα και την μιλά σαν να μεγάλωσε στην Ελλάδα

Το ομоλόγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου: Παραδέχθnκε την αλήθεια – «Πάγωσε» η δικαστική αίθουσα μόλις το ξεστóμισε

Δολοφόνησε τον γαμπρό του – Έριξε βιτριόλι στον σύζυγό της: 6 διάσημοι Έλληνες που μπήκαν φυλακή

Σοκάρει νέα έρευνα: Το vaping συνδέεται με καρκίνο – Τέλος ο μύθος της «ασφαλούς» εναλλακτικής για το κάπνισμα

Προτεινόμενα