Σέρρες: Ο χριστουγεννιάτικος χορός γιατρών και νοσηλευτών σε κλινική που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο

by Εύα Ζαχαριάδη

Σέρρες: Viral έχει γίνει ο χριστουγεννιάτικος χορός γιατρών και νοσηλευτών σε κλινική

Σε μια κλινική στις Σέρρες, γιατροί και νοσηλευτές αποφάσισαν να μην χάσουν το κέφι τους. Γι’ αυτό τον λόγο, με κέφι χόρεψαν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κάνοντας ένα διάλειμα από την σκληρή πραγματικότητα της πανδημίας.

Ο χορός τους, όπως λένε, κρύβουν τη χαρά τους για το γεγονός πως παραμένουν υγιείς παρά το γεγονός πως καθημερινά καλούνται να διαχειριστούν περιστατικά με ασθενείς που έχουν κορονοϊό. Κρύβει ακόμα την αισιοδοξία τους, για το τέλος του σκοτεινού τούνελ της πανδημίας μέσα στο 2022 και για επιστροφή στην ομαλότητα.

Σέρρες: Ο χριστουγεννιάτικος χορός γιατρών και νοσηλευτών σε κλινική που κάνει πάταγο στο διαδίκτυο

Το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας με έναν πρωτότυπο τρόπο έστειλαν γιατροί και νοσηλευτές σε ιδιωτική κλινική των Σερρών. Με ένα ωραίο χορευτικό φορώντας τις στολές τους, που με αυτές καθημερινά δίνουν τη μάχη κατά της πανδημίας, γιατροί και νοσηλευτές έστειλαν τις ευχές τους.

Τι είπαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές απο την κλινική στις Σέρρες

«Φέτος το κάναμε γιατί αισθανόμαστε πολύ ευτυχισμένοι που έχουμε την υγεία μας και τη δουλειά μας και αισιοδοξούμε για τις καλύτερες μέρες όλων μας που σίγουρα δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη» είπε στην ΕΡΤ Σερρών η επιστημονική διευθύντρια της κλινικής Νέλλυ Ευθυμίου υπογραμμίζοντας ότι με χαρά δέχθηκαν οι συνάδελφοι της γιατροί και οι νοσηλευτές να το κάνουν. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο eleftherostypos.gr

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν