Σφοδρή αντιπαράθεση στο J2US: Η διαφωνία της Βανδή με τον Μελισσανίδη και η παρέμβαση Φασουλή – «Τι βλακείες είναι αυτές;»

by Εύα Ζαχαριάδη

J2US: Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Βανδή

Στο χθεσινό επεισόδιο του J2US, επικράτησε ένταση ανάμεσα στον Μελισσανίδη και στην Βανδή ενώ παρενέβη και ο Φάσουλης. Αφορμή στάθηκε η ερμηνεία του Ολυμπιονίκη με την παρτενέρ του, Μέλινα Μακρή.

Το βράδυ του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε ένα ακόμη live στο «J2US» και το ζευγάρι που αποχώρησε είναι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης.

Τα ζευγάρια κλήθηκαν να πουν δύο τραγούδια. Το δεύτερο για τους Ιωάννη Μελισσανίδη και Μελίνα Μακρή ήταν το «Ξενύχτησα στην πόρτα σου» και η ερμηνεία του μουσικού ζευγαριού στάθηκε αφορμή να έρθει μία on air διαφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιονίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Σφοδρή αντιπαράθεση στο J2US: Η διαφωνία της Βανδή με τον Μελισσανίδη και η παρέμβαση Φασουλή – «Τι βλακείες είναι αυτές;»

Η Δέσποινα Βανδή είπε για την performance του ζευγαριού: «Η σωματοποίηση στο τραγούδι ήταν κάτι που εγώ θα το πήγαινα διαφορετικά. Δεν καταλάβαινα στο στήσιμο σου που πάει, αν πας να το χορέψεις και στο τέλος είδα πως το έκανες αυτό» και πρόσθεσε: «Έβλεπα δύο ανθρώπους πάνω στη σκηνή με εντελώς διαφορετικές διαθέσεις. Η Μελίνα ήταν στο τραγούδι έτσι ακριβώς όπως το αντιλαμβανόταν, εσύ χαμογελούσες και γω αισθανόμουν πως σε αυτό το κομμάτι δεν χωράει χαμόγελο».

Με τη σειρά του, ο Ιωάννης Μελισσανίδης της απάντησε:

«Εκεί που το ένιωσα το έκανα, Δέσποινα. Εκεί που πέταξα κάτω το σακάκι ήταν σαν να πατάω κάτω τον θάνατο ή το πόδι που χτυπούσα κάτω έβγαινε από την καρδιά μου σαν να χτυπάς κάτω τον θάνατο».

J2US: Όσα έγιναν στο χθεσινό live

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo