Σήφης Μάινας: Πρόκειται για τον γιο του Στέλιου Μάινα – Είναι και αυτός σκηνοθέτης και τους μοιάζει πολύ

Σήφης Μάινας: Πως είναι σήμερα ο γιος του γνωστού ηθοποιού

Δημόσια εμφάνιση μαζί με τον γιο του και την σύντροφο του έκανε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας και από ότι φαίνεται η ομοιότητας τους δεν πέρασε απαρατήρητη.

Ο  Σήφης Μάινας αποτελεί παιδί του Στέλιου Μάινα και της Κάτιας Σπερελάκη. Οι τρεις τους παρευρέθηκαν στην επίσημη προβολή από την ταινία «Φαντασία». Μάλιστα, ο Στέλιος Μάινας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή. Η «Φαντασία» προβλήθηκε στα Village Cinemas του «The Mall». Πρόκειται για την τρίτη ταινία του Αλέξη Καρδαρά. Έχει να κάνει με τη νυχτερινή διασκέδαση και το lifestyle της δεκαετίας του ’90.

Όσον αφορά τον Σήφη Μάινα, που είναι ο γιος του Στέλιου Μάινα είναι 30 ετών. Ο Σήφης φοίτησε στο τμήμα θεατρικών σπουδών στο Ναύπλιο. Έπειτα, πραγματοποίησε μεταπτυχιακό πάνω στον κινηματογράφο στο Λονδίνο, στο London Film School. Είναι σκηνοθέτης και μοιάζει πολύ στον πάτερα του.

Ο Σήφης Μάινας είναι πιο ψηλός από τον πατέρα του. Έχει μούσι και ιδιαίτερο στιλ, μποέμικο, καθώς και αντισυμβατικό

Ο Έλληνας ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή του στη BOVARY για την σύζυγό του: «Με την Κάτια, τη γυναίκα μου, είμαστε μαζί τριάντα δύο χρόνια. Για να έχει διάρκεια ένας γάμος, μια συνύπαρξη, πρέπει μονίμως να κάνεις τις αναγκαίες υποχωρήσεις κι εσύ και ο άλλος. Πρέπει να είναι αμοιβαίο. Να λειαίνεις οξύτητες και αντιθέσεις. Είναι η ίδια λογική για την επιβίωση μιας κοινωνίας. Με οξύνσεις δεν πας πουθενά, μένεις μόνος σου».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη