«Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος»: Η ανάρτηση του Νίκου Βουρλιώτη για όσα έγιναν στα MAD που έγινε Viral

by Τόνια Τζαφέρη

Νίκος Βουρλιώτης: Η αποστομωτική απάντηση για όσα συνέβησαν στα βραβεία

Και ο ίδιος είναι αγαπημένος ράπερ, μα ποτέ δεν προκάλεσε το παραμικρό σκηνικό βίας και ποσό μάλλον σε μια οργάνωση που προβάλεται σε όλη την χώρα.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, ο Νίκος Βουρλιώτης ή αλλιώς Nivo σχολίασε τα σκηνικά έντασης και βίας που εκτυλίχθηκαν στα MAD VMA 2022.
Το δικό του σχόλιο για το συμβάν στα MAD VMA 2022 μεταξύ των Snik και Light, έκανε ο Nivo ή κατά κόσμον Νίκος Βουρλιώτης.

«Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος»: Η ανάρτηση του Νίκου Βουρλιώτη για όσα έγιναν στα MAD που έγινε Viral

Ο γνωστός καλλιτέχνης απάντησε στις σκηνές έντασης και βίας που εκτυλίχθηκαν στα βραβεία μεταξύ των διάσημων στη νεολαία τράπερ και των σωματοφυλάκων τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση από τον Νίκο Βουρλιώτη

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτό το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου. Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λείψει απ’ όλους μας. Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά. Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι “σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα” δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views» ανέφερε ο Nivo και πρόσθεσε:

«Και λίγο πριν ανέβω στη σκηνή, βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξυλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά. Δυστυχώς η «μπάλα» πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν. Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής ΜΟΥ, και της κουλτούρας ΜΟΥ. Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουνε «πάτημα»!!!

Νίκος Βουρλιώτης: “Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας

«Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος»: Η ανάρτηση του Νίκου Βουρλιώτη για όσα έγιναν στα MAD που έγινε Viral

»Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή.

»Όχι, δεν απολογούμαι. Μόνο υπόσχομαι με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος. Ότι η rap δεν είναι μόνο ποζεριλίκια, βία και μπράβοι. Πως και περιεχόμενο έχει και συναισθήματα κουβαλά.

»Όσο για τους άλλους, μια φιλική συμβουλή:

Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη «φάση» σας!!!Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, “What goes up, must come down”!!!»

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo